Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Při nastaveni provozního režimu u A620 na auto se chvěje obraz.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    Mam tento problem pri nastaveni provozniho rezimu na automaticky se obcas zachveje obraz, je to dost neprijemne a rusi to pri praci, v jinem rezimu treba turbo nebo usporny to nedela a je jedno jestli je nastaveno pokrocile zvyseni vykonu nebo ne . Je to normalni nebo to dela jenom me, mozna se jedna o vadu pristroje a je to duvod k reklamaci ?
    Mam A620:
    Datum ROM: 2003/05/28
    Verze ROM: V0.54.30 WWE
    Verze OS: PocketPC 2003
    Boot loader: 030425211445

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Mám nastaveno automat bez zvýšní výkonu a nic podobného se v tomto režimu neděje. Při běžné práci toto nastavení používám normálně.
    A620
    ROM 2003/05/28
    verze V0.54.30 WWE
    bot loader:030425211445
    Naprosto stejný PDA .



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    Tak jsem dosel k zaveru ze jsem dostal zrovna spatnej kus ,takze ho pojedu reklamovat .To zachveni se zhorsovalo az se PDA kouslo a na nic nereagovalo ,na obrazovce nabehla spousta carek a pomohl jen reset ze zadu pristroje. Mel jsem podezdreni na nejakou nainstalovanou aplikaci tak jsem proved tvrdej restart a problem pretrvaval dal doufam ze to vezmou jako opavnenou reklamaci a vse dopadne dobre.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    0

    No to me taky Asus cas od casu zamrzne tak ze se cela obrazoka zasekne a najednou zacne cernat. Tak to musim resetovat a je to v poho. Ale celkem by me zaijmalo jestli ostantim obecne taky pristroj zamrzne (rekneme treba 1 za tyden), nebo jestli je to moje neschopnost :dead:


  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od Underground
    No to me taky Asus cas od casu zamrzne tak ze se cela obrazoka zasekne a najednou zacne cernat. Tak to musim resetovat a je to v poho. Ale celkem by me zaijmalo jestli ostantim obecne taky pristroj zamrzne (rekneme treba 1 za tyden), nebo jestli je to moje neschopnost :dead:
    Nebude to neschopností, protože tento jev s postupným černáním obrazovky se u mě již několikrát projevil také. Je to velice zřídka tak jednou za měsíc a většinou k tomu dojde při provozu aplikací které nejsou přímo určeny pro 2003.
    Co se týče klasického zatuhnutí to je běžná věc. Hlavně pokud spustím více programů a zapomenu, že to není kalsické PC a po kouším se pracovat a upravovat obsáhlé dokumenty. Někdy je toho prostě na něj moc.
    Máte s tím černáním problémy někdo další? Kdy se to projevuje.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    Ze pristroj obcas prestane reagovat a zatuhne to je asi normalni vec ,kor kdyz do nej nacpu co nebylo stvoreno pro 2003 nebo se necham unest a zapomenu ze nejsem na desktopu , ale kdyz nastavim automaticky rezim tak zacne obrazovka neprijemne poskakovat a do 5 min se objevi spousta malej carecek a pristroj klekne.Pomuze jenom restart.Po resetu se to cele opakuje a do 5 min je PDA KO kdyz zmenim rezim na kterykoliv jiny PDA bezi jak ma .

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Tak to určitě normální není, zvlášť pokud to dělá pouze v automatickém režimu nastavení. Pokud se to projeví v tak krátké době a není problém to navodit tak bych na nic nečekal a reklamoval bych to. :no:



Podobná témata

  1. NetFront 3.2 - nastavení Auto-Cruise Setting pro OffLine surfování
    Od skosturik v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 11:29
  2. Nastavení emailu na A620....??
    Od habitat3 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-05-2005, 08:47