Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Format

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    Ahoj mam pamet 512 a pres ctecku karet jsem na pc naformatoval na FAT.. pocitac mi normalne tu kartu cte ale moje PDA ACER n311 pise ze neni nainstalovana ci co... nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Máš formátováno na FAT16?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    no delam to pres windows a tam je na vyber FAT a nebo FAT32. Neporadis tedy cim to mam naformatovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    FAT=FAT16, tím by to mělo být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    FAT=FAT16, tím by to mělo být.
    aha tak ten jsem zkousel a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám svoji kartu naformátovanou na FAT32 a na PDA běží v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Naformatuj ji v PDA.

    Zkus treba aplikaci Format
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    a zde je ten problem pise to ze tam neni karta :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    kdyz ale dam systemove informace tak je tam zobrazena ale u vyrobce je: 43 4D 4D 44 53(nevim jestli je dobre). max. kapacita je nula a pouzita tez 0. nevite co s tim tedy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    pls nebyl by nekdo tak ochotnej a neposlal z 512 mb pametovky slozku "MSMETADATA" na email jiri-vitek@tajny.cz mozna je to tim ze jsem ji smaznul. Protoze na ostatnich kartach ta slozka tam je a je ruzne velka(sam jsem ji ale nevytvoril..). Dekuji predem za cas toho kdo by mi ji poslal
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tu slozku nepotrebujes, vytvari ji media player.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    pockej a jak je mozny ze na pameti ktera nikdy nebyla s pojena s mediaplayerem tak tam je... fakt kdyz ji smaznu nic se nestane? to by me klepla pepka dalsi pamet v hajzlu. PS: a proc je skryta ta slozka? pak uz nevim ale cim to je... na PC to normalne bezi (
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ze by nekompatibilita PDA a SD karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    Ta karta pred formatovanim fungovala...ale po naformatovani v pc, se v PDA a aji ve fotaku nehlasi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Aha, pred naformatovanim fungovala. To jsi zatim nenapsal.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. OxiExplorerCE a formát *.sid
    Od pivous v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 11:32
  2. časový formát 12/24
    Od Eteňák v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 19:35
  3. format .map souboru
    Od hnipak v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-06-2006, 13:49
  4. Formát .avi
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-09-2002, 07:00