Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: 6915 a GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Vážení,
    zakoupil jsem si ipaq 6915. Vše fajn ž na tomtoma6 - stále mi píše že není zařízení gps. Ale to určitě funguje - při focení si nastavím aby použil gps - a to funguje, ale tt6 si gps nepustí.
    Mohli byste mi prosím poradit.
    Děkuji
    Libor
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    37

    Nepoužívá gps náhodou sirfIII? TT používá pouze nemea!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Nevim proc by tomtom nemel vyuzivat gps. Alespon kdyz mam jeste telefon P910 tak na tom pouzivam tomtoma s externim gps modulem.
    Navic proc by v cene hp6915 byl i predinstalovany tomtom?
    Libor
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Dalibor Cerman
    Nevim proc by tomtom nemel vyuzivat gps. Alespon kdyz mam jeste telefon P910 tak na tom pouzivam tomtoma s externim gps modulem.
    Navic proc by v cene hp6915 byl i predinstalovany tomtom?
    Libor
    toto se resi pouze lehkou upravou registru, zkusim najit odkaz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    20

    ta uprava registru by me taky zajimala - me taky GPS nejde na 6915 u TT6
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Spamik
    ta uprava registru by me taky zajimala - me taky GPS nejde na 6915 u TT6
    na Igo com port com7 standard NMEA 57600 rychlost to jste zkouseli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    20

    JanekX - IGO jede normalne v pohode, u TT6 pomohla ta zmena registru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Citace Původně odesláno od Spamik
    JanekX - IGO jede normalne v pohode, u TT6 pomohla ta zmena registru.
    .. a co se s ostatními podělit o úpravu registrů? TT5.21 jsem po úmorném tápání zprovoznil - nahraje se automaticky do předinstalované složky GPS Navigace, zatímco TT6 si vytvoří složku Navigátor (ta se u TT5 vytvoří také ale zůstane prázdná) a v ní vytvořený spouštěcí EXE. soubor nekomunikuje s defaultním GPS Navigatorem.null
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    ...odpovědi jsem se nedočkal tak sem hledal, našel a vyvěsil pro ostatní zde:
    HKEY_LOCAL MACHINE>System>CurrentControlSet>GPS Intermediate Driver and change the key for IsEnabled from 1 to 0.
    Po změně klíče v registrech se TT6 konečně rozběhl a maká ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP 6915 Fw
    Od basssxxx v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 11:40
  2. Němý 6915
    Od cibule_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-06-2007, 19:06
  3. 6915 a TT
    Od JindraK v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 14:58