Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: stahovani souboru Qtek 8310

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Jak stahnout soubor pres bluetoth,kdyz ma 3MB a volne misto mam 2MB a na Storage card 250MB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    použij Sniper :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Jak toho svinaka donutit aby ukladal na pametovou kartu, Sniper umi jenom odesdilat,ale ne prijimat, alespon me to nechodi. Jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    zapni v PŘIPOJENÍ ----- PŘENOS--------- PŘIJÍMAT PŘÍCHOZÍ IR PŘENOSY myslím,že to platí i pro bluetooth :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    ir mam nastaveno ale sniper neumi prijimat , ten kdo mi chce poslat soubor me nevidi, pouze pokud zapnu original bluetoth resp "mozno zjistit" jenze pak to coe zas defaultne do pameti pristroje a ne nakartu, jelikoz mam malo pameti tak ten soubor nestahnu a na kartu to nejde, ja se z toho kramu zblaznim (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Sniper umí ukládat na paměťovou kartu,stačí si jen v něm navolit adresář :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Prosím o popis jak nastavit Sniper, pokud zapnu Sniper, tak ostatni nevidi muj telefon, podivam se do nastaveni bluetoth telefonu a zjistim ze tam je profil blutoth pouze "zapnout", tak nastavim "mozno zjistit" a ostatni me vidi, ale soubor se uklada do pameti a ne na pam. kartu. Prosim o podrobny popis jak spustit a nastavit Sniper, aby me ostatni videli a ja prijimal soubor na pam. kartu.
    Diky moc za ochotu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Tak se mi to povedlo rozchodit (sniper) podle stranek Petra Sybola, nicmene pri stahovani 5MB souboru na pam kartu se mi to nepodarilo nikdy stahnout, vzdy se prerusi spojeni zhruba pri 650KBytech. Verze sniperu je 1.1.237, co ta nejnovejssi 1.2 ma stejen problemy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    mam verzi 1.1.237 na qteku 8310 a bez problemu jsem ji rozchodil . na kartu mi ukladai vetsi soubory zkousel jsem nejvic asi 3,5 mega a bez problemu . jedine co jsem nastavil je cestu kam se to ma ukladat abylo to ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. FTP klient (sdílení souborů) pro Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-11-2006, 08:12
  2. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 09:56
  3. Stahování souborů
    Od p.buchta v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 19:41