Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: TT6 MDA III WM2003

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Ahoj,

    včera jsem nainstaloval TT6 (6.010) 1,6 GB instalaci z SD karty na MDA III (T-Mobile). Vše (zdá se) OK, ale po spuštění TT6 píše "žádné mapy nebyly nalezeny!"

    Obsah té samé karty mi jede na jiném PDA s WM5...

    Prosím o radu ...

    BDZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Tak,

    v této situaci bylo řešení instalace TT6 v6.000, 6.010 s tím nechodí.
    Hotovo.

    BDZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    I tak zkusím dotaz:

    existuje tady někdo, kdo má TT6 v6.010 s WM2003?
    Zkoušel jsem instalovat 6.010 - instalace proběhne (+cr) a ve finále TT nenajde mapy. 6.000 najde a funguje.,..

    DíkyBDZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Odpovím si sám:

    ANO, musí existovat lidi s TT6 6.010 na WM2003. Právě jsem to rozdýchal na MDA III.

    BDZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    5

    Koukám, jak sis tady sám se sebou krásně pokecal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Bedza
    Odpovím si sám:
    ANO, musí existovat lidi s TT6 6.010 na WM2003. Právě jsem to rozdýchal na MDA III.
    BDZ
    jeste nam prozrad jak v cem byl problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Našel jsem na internetu instalaci TT6 6.010 pro WM2003.
    Instalace se jeví jako originál instalace s autorunem (SD karta) 38MB.
    Je přiložen i cr..k, díky kterému TT6 vidí mapy.

    Blbec jsem si neuložil adresu, mám to pouze lokálně.
    Pokud někdo poradí, jak vytvořit torrent a uploadnout torrent, tak to samozřejmě připravím.

    BDZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Guest

    TADY NEKDO NECETL PRAVIDLA TOHOHLE SERVRU!!!: :sarcastic: :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Děkujeme za věcný příspěvek
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM2003 - WM5?
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 15:39
  2. VPN a WM2003(SE)...
    Od kubisz v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 21-10-2005, 20:25
  3. Porovnání výkonu WM2003 a WM2003 Second edition
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 07:29
  4. WM2003 vs
    Od KOdlik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2004, 10:20
  5. ipaq1940 wm2003 ita do wm2003 eng rom image
    Od chozze_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2004, 20:26