Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Skype pro PPC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Přesto že jsem podle kompatibility listu zkoušel rozchodit Skype pro PPC na ASUSU A730 přes Wifi,jsem trpce zklamanej protože výsledky jsou špatný a posluchač na druhém konci mi pořád dokola hlásí že zvukový výstup nelze rozeznat a čili nelze telefonovat!Mimochodem Wifi mám kvalitní "G" a to ještě k tomu přes high speed čili ne na 54 ale 125Mb.Existuje teda PDA u kterého lze bezpečně prohlásit že dobře běhá na SKYPE???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    A jak ti ten Asus těch 125 Mb zvládne? Mně jde Skype na Aximu přes Wi-Fi bez nejmenších problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Mě taky bez problémů, srovnatelně s PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    U skype je problém především s rychlostí odchozí. Já jsem doma na Wi-Fině 512 taky skype na volání nemohl používat (slyšel jsem, ale druhá strana mě vůůůbec a pokud ano, tak trhaně, zkresleně a se zpožděním). Teď na 2megu to běhá i s obrazem dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Ten posledni prispevek zni rozumne,v podstate popisujete stejny potize s jakymi se potykam.A navic mne celkem zarazi prispevky jinych uzivatelu kdyz jsem tento dotaz resil v jine sekci tak mi chodily odpovedi ze jim to beha v 3G sitich bez problemu......tak nevim..nevim.Zrejmne bude otazka v tom co znamena "bez problemu".Taky jsem vycetl ze podporovany pristroje jsou napriklad i Acer n50 a dalsi mene vykone stroje(kdysi jsem jej mnel o dodnes jej povazuju za outsidera)je to vubec mozne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Jeste si vybavuju ze mi ASUS pri spousteni porad psal o nedostatku pamneti a musel jsem odinstalovat hodne nainstalovanych programu aby se rozchodil a i tak trval start aplikace pomnerne dlouho.Jen pripominam ze jsem mnel porad vykon na "turbo" a aplikace na pozadi pozavirany vBAREM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Asi trochu OT: Sám jsem na pda zkoušel skype jen jednou (a spíše jen pro zajímavost) na hotspotu, který měl tuším 256kb/s, možná méně a druhá strana vcelku jasně slyšela... toť mé zkušenosti (doma žel mam v průměru tok tak okolo 200kb/s, když to nezlobí a používám jej normálně, ale to je už něco jiného)
    Nechápu, proč by neměl stačit acer n50? Nezdá se mi slabý, to už se podivujte, že to podle zkušeností rozumně rozchodili na variu, které je přeci jen kousek za n50.
    Jediné, co bych doporučil na paměť, je udělat před spuštěním SR, a nebo koukněte do sekce freeware na Oxios Memory
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SKYPE
    Od DLZ v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 14-07-2008, 19:54
  2. skype
    Od grog_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 19:35
  3. BT+Skype=0?
    Od naiv v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 20:14
  4. PDA a Skype
    Od devil_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 08:55
  5. PDA pro Skype
    Od charles_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-07-2005, 14:01