Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Acer uvádí: C510 a C530 - PDA s GPS

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Není to ověřená informace, ale po internetu kolují informace, že by nás v Evropě neměla jejich přítomnost minout. Tyto stroje s WM 5.0, budou vybavené procesorem Samsung S3C2442 (300MHz), pamětí 128 MB ROM a 64 MB RAM a 2.8" displejem TFT (QVGA). Nebude chybět Bluetooth, Wi-Fi (jen C530), Mini USB, slot na SD karty a integrovaná GPS (SiRF Star III). Baterie bude Li-Ion 1200 mAh, rozměry 58 x 108 x 17 mm, hmotnost 122 g. Modely by se měly lišit Wi-Fi a mapovými podklady. Ceny cca 400 € (C510) a 500 € (C530).

    Zdroj:
    1 - (zde je překlad do angličtiny)


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No nevím jestli jsem něco nepřehlédl, ale od kud máte informaci, že mají tyto PDA-čka mít i radiovou část (GSM)? Nikde jsem nic podobného nenašel, všechny specifiakace ukazují pouze na WM5 Premium Edition a o rádiových pásmech tam není nikde ani zmínky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Opraveno. Nevím už, zda to byl překlep nebo jsem špatně koukal, ale mám pocit, že jsem někde u nich četl údaj Phone Edition. Každopádně v brzké době se dozvíme. víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No co si budem povídat, Acer byl vždy můj tajný kůň i když to není top značka. Kdyby narval do svého VGA modelu GPS a GSM, nechal tam wi-fi, bluetooth a nízkou hmotnost, myslím že by bylo vymalováno!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jeste by musel pridat slusny vykon, vysokou spolehlivost a robustni mechanicke zpracovani....ale to uz by nebyl Acer....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Jeste by musel pridat slusny vykon, vysokou spolehlivost a robustni mechanicke zpracovani....ale to uz by nebyl Acer....
    Výkon bych možná překousl i těch Acerovskejch 300MHz, ale raději 400 a víc, spolehlivost je vždy ošemetná a nebude 100% a ta robustnost - tu pro mě ne, raději hezky drobně, ať je to cenmenší a nejlehčí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    koukam na ten obrazek a zda se mi... (asi se mi to zda), ale ten PDA vlevo ma v sobe Phone edition WM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od zbysour
    koukam na ten obrazek a zda se mi... (asi se mi to zda), ale ten PDA vlevo ma v sobe Phone edition WM.
    Podle čeho tak soudíš? Navíc mu chybí dvě důležitá tlačítka - zelené a červené pro ovládání hovorů... Ale bylo by to rozhodně příjemné překvapení...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer C510 - začíná vytuhávat
    Od oto777 v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 09:35
  2. Velká recenze zařízení Acer c530 / c510
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-07-2007, 19:24
  3. Zkušenosti s Acer C510/C530
    Od Zele v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 12:24
  4. Acer C510 reset
    Od Pirmin_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 15:36
  5. Acer C510-530 a BT GPS
    Od airman v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 20:59