Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 14 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 199

Téma: GPS Evolve (MT3) - 32 kanálů, perfektní citlivost

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    10

    Nevite nekdo, kde jsou stranky vyrobce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Harry__ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od alpik
    nemáte někdo zkušenost s Evolve GPS a Tomtomem verze 5? Citlivost GPS a příjem signálu výborný, ale mám taky problém s častým odpojováním GPS ... Taky mi už prasknul display (solární článek, přestože horní sklíčko je OK ...)
    Mam Evolve+TT5 a funguje v pohode, odpoji se mi jen kdyz vypnu Palma, na kterem mi TT bezi, ale to je myslim v poradku, aspon se nevybiji. Spis mi vadi relativne dlouha inicializace, nekolik minut.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Zdravim vas, musim rict ze me tento kousek celkem zklamal, protoze:
    1) ztraci vsechny satelity - umisteno v aute (renault laguna - v madle ve dverich)

    2) obecne velmi mizerna presnost, na okrsce kde neni mnoho silnic je to ok ale to nepotrebuji navigovat . Jakmile vjedu do mesta moje PDA (IGO - march 2006) se zblazni protoze neustale prepocitava trasu (z chybnych udaju GPS) a vysledek je ten ze to vzteky vypnu... Navic v prime viditelnosti na nebe GPS jakoby neustale pohybuje i kdyz stoji na miste.

    3) gumicky na GPS vubec na nicem nedrzi, navic jsem jednu dnes ztratil - to by tak nevadilo lze to "vytunit".

    4) pri nabijení z 220V blika pak sviti zelena dioda. Jasne podle navodu vse v poho. ale jakmile odpojim nabijeni zel. dioda zacne blikat... (proc?) pomuze jen vyjmuti baterie.

    Mate s timto GPS taky takove potize? Podle tohoto fora je to super masinka. Snad mi uznaji reklamaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    28

    Tak zadny takovy nesvar s Evolvem nepozoruju (teda krome tech nozicek).

    V navodu se pise, ze po prvnim zapnuti by se mel pristroj nechat 20minut na otevrenym prostransvi pro "self-calibration"... Sice jsem to nedelal, ale kdo vi. Treba to udelal nekdo prede mnou. V praci mame dalsi dva tyhle pristroje a vsechny jsou bezproblemovy.

    Nemam s presnosti vubec zadnej problem. Kdyz v aute stojim, tak se mi GPS pozice "nehejbe"....

    Proste dost se divim, tomu, co pises ty, protoze to, co popisujes jsou presne ty vlastnosti, ktery Evolve NEMA a kvuli kterymu jsem ho ve svym testovani BT prijmacu vyhodnotil nejlip

    No nez ho odneses nekam pryc do reklamace, tak zkus vyndat baterku a nechat ho par minut bez ni... Preci jen v tom bude nejakej SW, takze takovejdle reset by mohl pomoct...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Dobre vsechno vyzkousim

    prozatim 20 minut venku prave bezi

    kdyz to nezabere tak vytahnu baterku... a uvdime.

    Dekuju za informace

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    2

    Už jsem byl rozhodnutý pro Evolve MT3, ale četl jsem na zive.cz srovnání GPSek a tam Evolve sice vychválili díky citlivosti a výdrži, ale kvůli absenci statické navigace jej odsoudili jako naprosto nevhodný pro turistiku a geocaching. Ale tady jsem si přečetl, že ho na geocache používáte. Protože to bude má první GPS a GPSku budu používat hlavně pro turistiku, chtěl jsem se zeptat jak to tedy je? Používá to někdo pro turistiku? Jsou s tím nějaké problémy? Používat budu se Sony Ericssonem P910i a programem Smartcom GPS. Díky za informace
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    28

    Jo neni za co. Dneska jsem cestou z prace zkousel vrazit GPSko do kastliku kde bylo navic ve spolecnosti vsech moznejch prodluzovatek, nabijecek a ostatni kabelaze a to nepresny "preskakovani" se mi projevilo jen jednou kdyz jsem vyjizdel z tunelu u Husakova ticha... takze vse v normalu... fakt mas nejakou zahadu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Vachy
    Nevite nekdo, kde jsou stranky vyrobce?
    take jsem kdysi nenasel, az jsem si myslel ze je to cinsky noname vyrabeny pro nejakeho ceskeho dovozce, vi nekdo vic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    2

    Po prohledani webu FCC, se zda byti vyrobcem F-tech. Tu GPSku na strankach ma.

    http://www.f-tech.com.tw/Eng/Index.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    28

    Gildiss - nenarazil jsem na problem pri pesim pouzivani...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    23

    môžete sa pls vyjadriť viacerí k tomu geocachingu? chcem si kúpiť novú gpsku, tá súčasná má ešte staručký CPIT/NMEX čipset. Nervov som si s ňou užil až dosť a nerád by som kupoval nové zariadenie, ktoré bude úplne nepoužitéľné. dik za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Pořídil jsem si tuto GPSku v minulém týdnu, když jsem ji vzal o víkendu na lov Geokešek, byl jsem sklamán. Problém byl v tom že se mi vůbec neotáčí šipka směru. Když si hodím Tomtom a sleduji pohyb šipky po mapě, tak vidím že šipka cestuje po mapě pozadu nebo po boku. Takže vlastně nevím kterým směrem přesně jdu. Je to dost velký problém, měl jsem nedávno na zkoušku GPS Navilock a s ní nebyl problém. Když jsem použil program VITO Navigator nebo RichesseGPS tak mi šipka směru zamrzla naprosto špatným směrem a musel jsem se orientovat jen podle vzdálenosti v metrech která mi buď přibývá nebo se odečítá. Je to problém mé GPSky nebo jste na tom stejně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od p.e.t.r.
    Pořídil jsem si tuto GPSku v minulém týdnu, když jsem ji vzal o víkendu na lov Geokešek, byl jsem sklamán. Problém byl v tom že se mi vůbec neotáčí šipka směru. Když si hodím Tomtom a sleduji pohyb šipky po mapě, tak vidím že šipka cestuje po mapě pozadu nebo po boku. Takže vlastně nevím kterým směrem přesně jdu. Je to dost velký problém, měl jsem nedávno na zkoušku GPS Navilock a s ní nebyl problém. Když jsem použil program VITO Navigator nebo RichesseGPS tak mi šipka směru zamrzla naprosto špatným směrem a musel jsem se orientovat jen podle vzdálenosti v metrech která mi buď přibývá nebo se odečítá. Je to problém mé GPSky nebo jste na tom stejně?
    hmm, zvláštne. nie som gps guru, ale podľa logiky všetky info o tvojej pozícii spracuje GPSka a tá ich prenesie do pdačka, ktoré má ďalej vyhodnocovať, napr. vzdialenosť od kešky. ak ti vypočítavanie metrov funguje a šípka nie, nehladal by som chybu v samotnom prístroji, ale skúsil najprv pozreiť v pda. možno kompatibilitu, možno fóra iných ľudí s podobným problémom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Snažím se najít na fórech co nejvíce informací, ale nikde jsem se zatím nedočetl o stejném problému. Pokusím se použít GPSku s jiným pda a třeba zjistím že je to opravdu nekompatibilitou obou zařízení. Napadlo mě také zda to není v nastavení rychlosti komunikace mezi oběma zařízeními. Napadlo mne zda nemůže být problém v Static navigaci. Pokud to co brzy nevyřeším půjdu příjmač vrátit a koupím si něco se SirfIII.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Tak jsem to teď byl testnout před barákem a mé zjištětní je že pokud běžím je vše o.k. Ve chvíli kdy jen jdu cca 4km za hodinu, tak ručička zamrzne a ukazuje stále stejným směrem, tak jako jsem to již popisoval. Ve chvíli kdy jsem se rozeběhl, tak se ručička začala chovat normálně, tzn. že mě naprosto perfektně dovedla k bodu který jsem si nastavil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 14 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Naprosto perfektni prijem signalu - Loox N560 GPS
    Od yndor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 13:29
  2. Změna zvukového kanálu
    Od romanco v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-03-2006, 22:29
  3. Poradte perfektni GPS mapu Madarska
    Od KS v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 07:16
  4. WOL 1.8 preruseni stahovani kanalu
    Od hvozd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-02-2004, 13:19
  5. Vytvoreni vlastniho kanalu pro WOL-jak na to?
    Od maxxmilián dráp v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2004, 09:31