Hammer Combat - press release
Stormmill dnes releasnul brutální mlátičku Hammer Combat. Demo i plná verze je k dispozici exkluzivně pouze na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (plná verze za 11.99 USD).
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vyzkoušejte si hru, kterou Handango odmítlo vydat, protože je příliš gory a není pro malé děti. A to mají rozhodně pravdu!
PS:
O hře už jsem před časem psal. Koukněte na tuto diskuzi.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vyzkoušejte si hru, kterou Handango odmítlo vydat, protože je příliš gory a není pro malé děti. A to mají rozhodně pravdu!
PS:
O hře už jsem před časem psal. Koukněte na tuto diskuzi.
jojo na Invexu je ke koupi CD s hrou v ramci prezentace tvurcu
Clickgamer ma exkluzivni launch na netu
Clickgamer ma exkluzivni launch na netu
Hra vypadá naprosto super! Stáhl jsem si demo a je to masakr :) :yes:
Na Variu bez přetaktování jde sice pomaleji mezi menu a hrou apod, ale samotná hra běží plynule
Na Variu bez přetaktování jde sice pomaleji mezi menu a hrou apod, ale samotná hra běží plynule
[QUOTE="boss007"]:) sem ani nevedel ze to delaji ti typkove co to tam prodavaji :D[/QUOTE]
jojo ... kluci z Podlivu jsou sverazni a nekdy jim to trva, ale v zaveru se bitchnuli a dotahli hru k uspesnemu a hlavne hratelnemu konci :)
jojo ... kluci z Podlivu jsou sverazni a nekdy jim to trva, ale v zaveru se bitchnuli a dotahli hru k uspesnemu a hlavne hratelnemu konci :)
hmm, tak celej natěšenej jsem šoupl soubor na kartu, nainstaloval, spustil.. a nic :( hx4700@wm5. nemůže to být systémem? bohužel mi nejde například ani dragonball (jak qvga, tak vga verze)..
"Ať je noc či bílý den, VY JSTE stále PodVlivem!", klobouk dolů, menu je úplně masakrální, zvuky nemají chybu! :yes:
:D taky sem zakoupil na Invexu a take na Vario :D. Zda se mi to jako dobra hra,akorad na tom mohli trochu vic zapracovat,jako napriklat,ze by neslo davat combo porad za sebou,pac s trpajzlikem nebo elfem se vas ten boss na konci na nejtezsi uroven ani nedotkne :no:
Snad udelaji nejakou lepsi verzi pro priste :)
Snad udelaji nejakou lepsi verzi pro priste :)