Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Windows Mobile a Windows Vista RC1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1

    Asi jen málokterý uživatel kapesního počítače se systémem Windows Mobile se dosud nesetkal se jménem Windows Vista, které označuje připravovaný operační systém z dílny Microsoftu určený na pracovní stanice (servery se můžou těšit na Longhorn). V celém systému se dají najít stovky různých změn a synchronizace (nejen) s kapesními počítači a telefony je jedna z nich. V betaverzích Visty jsou ale se synchronizací některé technické obtíže a právě o nich si povíme v tomo článku.

    [IMG]/img/articles/cz/small/0000000287_4wj92593312006101012929.jpg[/IMG]

    Přečtěte si celý článek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    Novinka:

    http://blogs.technet.com/technetczsk/archive/2006/10/09/Windows-Mobile-Device-Center-_2800_Beta-3_2900_.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Zajímalo by mě zda již někdo zkoušel ve Vistě flashovat MDA Pro a když ano tak s jakým výsledkem popřípadě pokud byl výsledek pozitivní, zda by zde nepopsal postup, například odlišnosti od Win XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Můžu potvrdit - funguje to ale nevím jak se spojit přes BT, na XP jsem to rozjel ale tady to nejde protože do Vista nemůžu nainstalovat ActiveSync a tím pádem nemůžu nastavit port připojování. Neví někdo jak na to ??? Mám Qtek 9000...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    tady je odkaz na Vista Mobile Center, v podstatě je to AS v jiném kabátu, ale se stejnými funkcemi. Zkus ho a uvidíš
    http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od pepino34
    Můžu potvrdit - funguje to ale nevím jak se spojit přes BT, na XP jsem to rozjel ale tady to nejde protože do Vista nemůžu nainstalovat ActiveSync a tím pádem nemůžu nastavit port připojování. Neví někdo jak na to ??? Mám Qtek 9000...
    Nainstaloval jsem WMDC z http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx a Office 2007.
    Synchroizaci pres BT jsem vyzkousel poprve az zde a bez problemy.
    Mam take QTEK 9000, takze neni duvod, aby ti to s Windows-Mobile-Device-Center nefungovalo.

    Stacilo po instalaci WMDC s kabelem (ac se spusti instalator WMDC, tak se uplne nainstaluje az po pripojeni QTEKu) na QTEKu v ActiveSync vyvolat pripojeni k synchronizaci pres BT a proslo to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 10:02
  3. jeyo mobile companion+windows vista
    Od vodopadek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 16:00