Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDAc- nefunguje telefon! příjem ano, odchozí ne! HELP!

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    60

    Při inovaci ze staré původní ROM se mi stalo něco nečekaného. Nyní mi přestal přístroj fungovat jako telefon. Nemohu nikam volat, krom operátora T-mobile 4603. SMSka nelze odeslat. Příjem sms a hovorů je bezproblémový. Ale nemohu volat ani posílat. Poraďte!!! Pls.. HELP ME
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    115

    Heh...No pokud HR nepomaha, mel byste flashnout na starou dobrou ROMku od T-mobilu... Tohle vypada, ze se Vam poskodila Radio cast systemu...Preflashovat, tot pravim ja.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    60

    Tohle je taky flashka od T-mobile. 1.13.. není jiné řešení? nějaké přenastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    60

    Totot se děje vždy po HR až tehdy kdy připojím MDAc k PC a synchronizuji. :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pouze synchronizuješ, nebo i obnovuješ systém ze zálohy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    60

    Synchronizuji, porotže obnova nefunguje. Ale už jsem to vyřešil a to pouze tím, že nesynchronizuji konktakty, jinak vše ostatní ano. Naštěstí poučen z chyb dřívějších si je ukládám na SIMkartu. TAkže už v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Nemas nahodou nejaky problem s formatem cisel, ktery se vytvari pri synchronizaci?
    Predpokladam, ze si zkouzel cisla normalne vytacet a nehledat v kontaktech. BTW Co to presne znamena "nemohu nikam volat"? Pise to nejakou hlasku?
    Synchroniozujes s Outlookem? Zkousel si vytvorit resp. pouzit jen par kontaktu na zkousku a ty synchronizovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    60

    Zkoušel sej mvytáčet čísla, zkoušel sej mhledat v kontaktech. Nejde to. Vytočím číslo a píše, "Vytáčím", a náhle "Volání ukončeno". Synchronizoval sje mjak ouplně vždy jindy. Pokaždé to šlo. Ale nastal problém s přechodem na novou ROM. Ale vyřešil sje mto tím ,že si čísla budu zálohovat an SIMku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. na HTC TYTN II zrazu nefunguje telefon, zmizli kontakty
    Od palobal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-06-2011, 09:37
  2. Asus 535 nefunguje telefon
    Od big boss v sekci P5xx
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 18:21
  3. Qtek 9060 - po flashi nefunguje telefon
    Od stano77 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 06:26
  4. Mrtvý telefon MDAc
    Od Orloj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-05-2005, 14:46
  5. MDA1 Nefunguje telefon.
    Od Morte_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 09:32