Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: N560 - jakou mate verzi ROM?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Protoze mi prijde divny, ze se nektere veci (treba gps) chovaji ruznym lidem tak rozdilne, zakladam tenhle thread. Nerikam, ze musi byt nejaka souvislost mezi verzi firmware a funkcnosti N560.. ale jestli nejaka je, treba se timhle ukaze.
    Takze kdo chcete, napiste:
    - verzi ROM (Start -> Settings -> zalozka System -> System Information -> Version)
    - verzi Windows (Start -> Settings -> zalozka System -> About)
    - jak vam to slape

    Priklad:
    ROM Revision: P22452-P919-V302 (2006-02-21)
    Bootloader Revision: 2.15 (2006-03-17)
    OS 5.1.195 build 14928.2.2.0
    funguje vyborne.

    EDIT: jeste me napadlo, jestli se nemuze lisit taky verze firmwaru v SiRF, tak ji kdyztak pripiste, jestli ji znate. Najdete ji treba na zakladni obrazovce Sirftechu.
    Version GSW3.1.1HTC_3.1.00.07-C23P1.00a HTC V1.06 2005-OCT-05 (ENG30)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Zdarec, mam to same a funguje též naprosto bez problémů!

    ROM Revision: P22452-P919-V302 (2006-02-21)
    Bootloader Revision: 2.15 (2006-03-17)
    OS 5.1.195 build 14928.2.2.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Mam taku istu verziu, a ide uplne super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    to stejne kolegove, taktez bezproblemovy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    To samé co vy a absolutní spokojenost se vším, včetně GPS navigace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    - mam totez co ostatni (jen to, jak zjistim verzi GPS nevim)
    - nemam instalovanou lokalizaci od Sunnysoftu
    - vse je v puvodni konfiguraci

    a zatim to beha vsechno v poradku vc. GPS, ktera se z cca 20 zapnuti mela problem jen jednou chytnout a pomohl ji soft restart...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ROM Revision: P22452-P919-V302 (2006-02-21)
    Bootloader Revision: 2.15 (2006-03-17)
    OS 5.1.195 build 14928.2.2.0
    GPS: Version GSW3.1.1HTC_3.1.00.07-C23P1.00a HTC V1.06 2005-OCT-05 (ENG30)

    Takze totez co vy a vsechno v poradku. Obcas (hodne malo) se stane, ze gpska nefixne. Restart pomaha.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Ja mám:
    ROM DATUM: 2006-02-21
    ROM VERSION: P22452-P919-V301
    BOOTLOADER vers.: 2.15
    VERSION OS: 5.1.195

    Mám ale problém .. pda je asi z německa - a tak mam vse německy ... a z toho důvodu nemůžu naistalovat češtinu od Sunnysoftu (ta je dělána na anglickou) ... nevíte někdo jak na to?? PLS.

    Třeba přehrat FLASH ROM na anglickou.

    Díky za jakýkoliv smysluplný příspěvek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    ROM Revision: P22452-P919-V302
    Bootloader Revision: 2.15
    OS 5.1.195 build 14928.2.2.0

    Funguje bez závažných připomínek
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    kde jsou xsakru ty problemove Looxy kdyz je potrebujeme? :-)))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Ja mam:
    OS 5.1.195 build 14928.2.2.0
    ROM P22452-P919-V302
    Bootloader: 2.15

    GPSka nic moc. Jakz takz to funguje, ale napr. dneska jsem se snazil fixnout na Lazarske v Praze (centrum). Stal jsem na miste, ani jsem se nepohnul.
    Po asi 30s videl 3 satelity se zhruba polovicni silou signalu, pak se obcas nejake objevily (maximum bylo pet najednou, minimum 2). Kdyz mi presne po trech minutach prijela tramvaj, stale nebylo fixnuto. Presto, jak jsem uz psal, se obcas stane, ze se fixne do minuty, ale to fakt vyjimecne.

    Kdyz to pouzivam v aute, tak to shrnu zhruba nasledovne (stejne auto, stejne misto, kde je GPS)
    Asus BT100 mela fix vzdy do 400m od garaze (prvni svetelna krizovatka)
    Loox N560 miva fix (a to GPS zapinam jeste cestou ke garazi, tudiz ma trochu naskok) mezi 400m (vyjimecne) pres 1100m (vetsinou) az po 2500m (vyjmecne)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jakou mas verzi firmware v GPSce? Zkus ten sirftech..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Sirftech jsem zkousel a mam GPS dokonce ted tak nastavenou.
    Verze GPS:
    Version GSW3.1.1HTC_3.1.00.07-C23P1.00a HTC V1.06 2005-OCT-05 (ENG30)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Neviem sa dostať k udajom firmware Sirfu. SirfTech mi na hlavnej stranke nič také nezobrazuje a ani to neviem nikde nájsť. Mám ST v1.19 29.sept.2006
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Nejdriv musis v Sirftechu otevrit port (dole "Comm", pak treba nahore "Find Port & Baud" a az to najde, pak "Ok").
    To by me zajimalo, jestli ma vubec nekdo jinou romku. Ted mi jeden znamej rikal, ze mu v Getronicsu uz nekolikrat nahravali do N560 novej firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. P535 - jakou verzi ROM používáte?
    Od Kitt2002 v sekci P5xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-06-2010, 22:11
  2. Jakou verzi Opera Mini pro X500 ?
    Od haldy_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  3. HTC Universal -jakou verzi ROM a radia doporučujete?
    Od subon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 09:25
  4. Jakou verzi OS mam vlasne v PDA?
    Od millan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 15:40
  5. Acer n30 - jakou ma verzi Bluetooth?
    Od Twister_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-05-2005, 21:11