Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA Vario / Qtek 9100 / HTC Wizard - Zmenšení, nebo úplné zrušení ExtROM

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Je nějak možné zmenšit či úplně zrušit ExtROM a o to zvětšit normální Storage?

    Ve WM5 (Vario) se mi ještě nepřihodil studený reset. Ale naopak mi došla interní Storage, přestože se snažím všechny aplikace instalovat na StorageCard.

    Tudíž bych ExtROM s VELMI lehkým srdcem oželel výměnou za větší interní Storage.

    Existuje cesta? A existuje cesta bez upgrade FW/OS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    O zmenšení extrom nevím, ale na xda-developers se objevily ROMky, které mají 30MB volné paměti. Bohužel to není cesta bez upgrade FW/OS.

    molski - info1, info2, download
    ell82 - info, download

    Doporučuji však ještě posečkat až to doladí. ROM od Molskiho se mi neustále resetuje (je ale možné, že mi to dělá nějaký soft).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Takže ty resety měla na svědomí aplikace Baterry Status. Jakmile ji deaktivuji je vše v pořádku. Tím pádem je ROM od Molskiho v pohodě. Po instalaci všech aplikací mi systém po SR hlásí volné místo:

    Storage: 29.58 MB
    Program: 27.03 MB

    Instalovaný software do paměti:
    - Pocket Informant
    - SPB Pocket Plus
    - SPB Diary
    - Battery Status
    - pTravelAlarm
    - SPB Weather
    - Resco Keyboard
    - Card Export
    - nějaké další malé .caby
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Xtriny_ce4you
    Guest

    No nevim, jestli ti to dělá Battery Status (jestli jo, tak je něco špatně) Já mám Molski ROM taky a stejně tak používam BatStat a bez nejmenšího problému. Navíc vim asi o šesti lidech, kteří používají stejnou kombinaci a šlape to.


    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nene,nedelal to BT ale nastaveni vysoke frekvence taktu,zkus to snizit a hned bude zivot chladnejsi.....mel sem stejny problem.....
    ale s tou novou ROMkou nastal jiny,nezapina a nevypina se mi BT pri spusteni IGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od Xtriny
    No nevim, jestli ti to dělá Battery Status (jestli jo, tak je něco špatně) Já mám Molski ROM taky a stejně tak používam BatStat a bez nejmenšího problému. Navíc vim asi o šesti lidech, kteří používají stejnou kombinaci a šlape to.
    BS mě to resetuje i na TM ROM. Zřejmě je problém někde jinde (HW ?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    drzte se zde prosim tematu, uz jste dost OT
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 11:19
  2. Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 29-06-2008, 11:14
  3. Reakcí: 129
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 22:26