Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Změna názvu operátora (Oskar-Vodafone)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Mam prosbu da se nejak zmenit nazev operatora aby se na Compactu II zobrazoval nazev operatora Vodafone?Diky

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ano dá

    HKLM - SOFTWARE - Microsoft - RIL - OperatorNames a NewString value Name: 23003 String: cokoliv místo cokoli si tam napíšete " Vodafone

    Soft reset a máte to tam
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Díky moc za radu!!!

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    Jak na Variu. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Všude na WM5 Phone Edition a možná i starších
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    Mě to nejde,vše podle návodu a pořát OSKAR
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Udělal jste soft reset?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    Ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Neprohodil jste String a Name?

    V "Name" musí být pro Vodafone napsáno 23003.
    Do "String" si napíšete co chcete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A pro O2 Czech Republic je tam co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Pro O2 23002 a pro T-Mobile je tam 23001
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    Jaký program používáš pro práci s registry ? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Resco registry.. Je součástí Resco Exploreru a podle mě nemá chybu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od romann
    Mně to nejde,vše podle návodu a pořád OSKAR
    Mně to na Variu jede v pohodě - záznam jsem vytvořil v Pocket Total Commanderovi, pak pár sekund počkal, zařízení tlačítkem Power vypnul a zase zapnul (jako se doporučuje u všech zásahů do registru, aby se to uložilo), a už to tam je i bez SR
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Odstranění spodní lišty + změna názvu operátora
    Od GMKcz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-06-2008, 13:06
  2. Zobrazení názvu operátora pouze ze SIM (ne ze sítě GSM)
    Od kaasik_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 07:58
  3. Změna názvu operátora...!!! ???
    Od ipetr_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 21:00
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-07-2005, 01:52