Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 62

Téma: MIO ROM R64 a A2DP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takže vzhledem k tomu, že se mi báječně podařilo rozchodit moje MIO tak že jsem s ním naprosto spokojenej, chci se podělit o dojmy.

    1. Updatnul jsem ROM jako TOTAL IMAGE z SD. - neby s tím absolutně žádný problém. Předchozí verze byla R55, taky kompletně updatnutá.

    2. MIO je s tímhle ROMem mnohem rychlejší, žádný padání ani tak něco.

    3. Konečně ROM ve kterým chodí všechno jak má včetně podpory pro WiFi SDIO karty. Mám SPECTED WLAN-11g a nádherně se všude připojím.

    4. Konečně opravený SPEED dial, kde můžete poklepem začít vytáčet a né jak mameluk držet tlačítko.

    5. A to nejkrásnější. Rozběhal jsem podporu pro A2DP, takže moje stormBLUE Icombi10AH mi nádherně běhaj jako Wireless Stereo a zároveň si to automaticky umí přepnout na HANDS FREE, když něco posloucháte a někdo Vám zavolá. To žádnej ROM před tím neuměl. Sám o sobě sice nemá podporu pro A2DP, ale trocha GOOGLOVání a našel jsem DLL, knihovny včetně REG souborů a za 5 minut jsem poslouchal hudbu skrze BT. Na R55 sice podpora pro A2DP byla, ale hudba se při hraní sekala co 10 secund a nedalo se to poslouchat. Tady to jede naprosto v pohodě a dokonce fungujou i tlačítka na DALŠÍ, PŘEDCHOZÍ, START/STOP co jsou na sluchátkách.

    6. Ještě projíždím znva, co všechno mi nešlo na R55, ale vše důležité jsem uź odzkoušel a chodí to parádně. Takže kdo se nebojíte, a trochu si s tím chcete pohrát, tak doporučuji.

    Cya
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    no to je sice moc hezky, ze se takhle chlubis, ale tohle forum - pokud vim - slouzi hlavne jako poradna.. takze by nebylo treba od veci, krome chlubeni se, napsat treba postup, ktery ty knihovny jsi prepsal a kde si je nasel atp.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Waw! Ja som nikdy A2DP na MIU nerozchodil, vzdy mi to sekalo, s hocijakou ROMkou, aj s R007. Vsera som skusil moje bt sluchadla (Jabra BT620s) na Dell Axim-e a tam A2DP ide v pohode, bez jedineho zadrhela, co ma uvadza do zurivosti, ked si uvedomim ze oba zariadenia maju vela spolosneho, rovnaku 520Mhz procesor aj rovnake WM5. Asi este predsa len skusim tu R64.

    Mozem prosim dat sem ten link s tym navodom, REG a DLL subormi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    No, jsem zvědav, jestli budeš spokojenej i za 3 týdny nebo za měsíc :sarcastic:
    Já sem zhruba tuhle dobu spokojenej taky byl - a už jsem se se sklopenýma ušima vrátil k R46 (
    (potřebuju totiž MIO taky jako telefon)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Ta linka s navodom a subormi ... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Mal si tym "nasiel a pouzil som dll a niznice" na mysli kniznice z Tor_A2DP_cert.cab a Tornado_A2DP.cab ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Podla mna SilverMan vyriesil velke HO..O, len to namotava a niekde v kutiku sa tesi ako su tu ludia nameko a cakaju kym im nieco odpise. Uz ini sa to pokusali, ale na MIU to zatial nikto nerozchodil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hawkens
    Podla mna SilverMan vyriesil velke HO..O, len to namotava a niekde v kutiku sa tesi ako su tu ludia nameko a cakaju kym im nieco odpise. Uz ini sa to pokusali, ale na MIU to zatial nikto nerozchodil.
    Jenom hlupak muze takhle mluvit.... Nebo ze by podle sebe soudim tebe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Kludne ma oznacuj za hlupaka aj hocico, len sem uz konecne sibni ten tvoj carovny navod ktorym si to vyriesil, nech to aj ja vyskusam.

    Ja si sice nezvyknem veci vyzadovat, ale to zasrane A2DP mi uz tak dlho pije ktrv, ze si trufnem povedat, ze na otazku (mail, SMS, PM) sa slusi odpovedat. Ale spory stranou, sem s tym navodom!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takze k tomu chlubeni, napsal jsem to v den kdy jsem vecer odjizdel na dovolenou. Kompletni navod vam tu pripravim a dam linky na soubory, resp. je prdnu na nejake FTP aby jste si je mohli stahnout. Cca den dva.
    Pro neverici mameluky screenshot z MIA...BTW: podle toho pozna i blbec ze to funguje!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hawkens
    Mal si tym "nasiel a pouzil som dll a niznice" na mysli kniznice z Tor_A2DP_cert.cab a Tornado_A2DP.cab ?
    Můžeš ale musíš upravit ty REG soubory, protože ti na A701 nepujdou importovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hawkens
    Kludne ma oznacuj za hlupaka aj hocico, len sem uz konecne sibni ten tvoj carovny navod ktorym si to vyriesil, nech to aj ja vyskusam.

    Ja si sice nezvyknem veci vyzadovat, ale to zasrane A2DP mi uz tak dlho pije ktrv, ze si trufnem povedat, ze na otazku (mail, SMS, PM) sa slusi odpovedat. Ale spory stranou, sem s tym navodom!
    LOL a kdy jako mam odpovedet? Na dovoleny? S desetimesicnim ditetem? By me manzelka zabila, kdybych hledal PC s internetem, a mel by jsi houby!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Chacha, ikonka aj device "funguje" asi kazdemu. Akurat pointa je v tom, ze skus si pustit skladbu a pocas jednej pesnicky ti za-jammuje aj 10x.

    Ja som to Tornado skusal, REG nie je problem importnut, len na to treba cez nejaku utilitku. Ale ani to mi nezafungovalo. Mozno bola vec v tom, ze som to robil na ROMke R64-R07 od OKIho, nie na povodnej R64.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    REG je problem importnout prave proto ze potrebujes utilitku......
    kdyz si ho upravis tak utilitku nepotrebujes.....usetrenej cas zhruba hodinu.

    Skladby jsem poslouchal celou dovolenou a jestli se mi to JAMLO jednou za celej "DISK" tak to bylo moc.

    Jinak sekani se nevzresi yadnzm ovladacem je to vec specifikace. Je doladena az an AKU3 a vyssi a je to problem vice mene Mrkvoshitu. R64 ma AKU 2.3 a zamerne tam neni profil A2DP, prave proto ze zlobi. Ale proti R55 zlobi opravdu malokdy. Jak rikam za hodinu hrani tak jednou.

    Jinak Hawkenzi skoc si k doktorovi, protoze schiza jako ty by se mela lecit. Ty tvoje "chacha hoho" atd mi pripadaj jak v matersky skole "..a stokrat jojo a stokrat nene.."

    Pokud ma nekdo zajem o ten navod, tak mi napiste MAIL, ja vam to poslu, at vim aspon komu to davam.
    silverhand@clan-mau.org

    Cya
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od trubka
    No, jsem zvědav, jestli budeš spokojenej i za 3 týdny nebo za měsíc :sarcastic:
    Já sem zhruba tuhle dobu spokojenej taky byl - a už jsem se se sklopenýma ušima vrátil k R46 (
    (potřebuju totiž MIO taky jako telefon)
    No doufam ze toi vydrzi. Telefon chodi bez problemu a nemrzne to pri prijmu hovoru jak R45. Nevim jestli pouzivanim se to nezas*re jak Klasicky Mrkvoshit Wipnous, ale uvidime. V nejhorsim udelam komplet ZALOHU a dam znova cistej R64 a pak ji tam obnovim (SPB BackUp utility rulez)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. A2DP na n30
    Od drozi_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 17:48
  2. MDA III s WM5 a A2DP/BT stereo
    Od Nesli v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 11:22