Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 62

Téma: MIO ROM R64 a A2DP

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Jasne, chlape, zato tvoje LOL je uzasne, ze sa z toho mam pocikat. Vsetci kokolo su detinski ko*oti, len ty si jediny spravny a uzasny. Ved uz konecne prestan riesit hluposti, podme sa bavit k veci. Chcem ti napisat mail, ale nikde ho nemas, ani v profile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    omg..

    Nikdy jsem nerekl nic o okolnich. Vzdycky jsem to myslel na tebe. Ostatni se chovaji normalne.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Neexistuje este niekde funkcna linka na stiahnutie R64 ako full image ? Jedna beha, ale ta je uz nefunkcna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    SilverHand dakujem velmi pekne za pomoc a radu. Cloveka, ktory rad pomoze, nenecha sa prosikat cez fora, PM-ka a emaily a nerobi z druheho na forach idiota, to sa hned spozna!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Prave uzpdatuju R009 a delam fotky screeny a ostatni veci co jsou pro to potreba, takze jestli me chces opravdu nas*at tak takhle pokracuj. On uz je to opruz takhle vsechno fotit a zkouset a jeste mamaluci ktery umej ho*no se do tebe navazej. Pokud to umis a chodi ti to, tak ten navod udelej sam. Pokud ne tak drz tlamu a nech me v klidu pracovat. Mam dost malo casu na sebe a este se tady se*u s timhle, tak klidek!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Nesud podla seba inych. Myslim, ze by uplne stacil slovny navod co robit. Pripadne link odkial si to vycital. Mozno to robis zbytocne do detailu, taky podrobny navod mozno ani netreba. Ak si to zvladol ty, nie je dovod mysliet si ze to nezvladne iny. O sebe som si isty ze taku vec zvladnem, ked napises ze chod do uboot menu a udpatuj cez tuto polozku, predstav si ze to zvladnem, fotky k tomu nepotrebujem, ked napises ze zmen tento kluc alebo prepis tuto polozku v tomto subore, tak to zvladnem bez toho aby som musel mat pred sebou fotku ako vypada Notepad. Kazdopadne, ked to uz bude na svete, budeme ti vdacni nielen ja, ale som si isty ze ulahodis viacerim ludom!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Tak co, pan velkohuby, kde je navod? Nikde. Oje.baval si ? Za seba ti za to este dakujem, hlavne za to ako zo mna robis idiota, nechavas sa vyprosovat na tri rozne sposoby a aj tak z toho nic. Len ta nabuduce poprosim, ak nemas zaujem inym pomoct, nic sem nepis.Toto forum sluzi na vzajomnu pomoc a rady, ak mas zaujem vytahovat sa a aby sme ti zavideli, kup si Mercedes a chod sa predvadzat pred studentsky klub, to bude urcite fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    TO SilverHand:
    To je fajne ze ti to jede Nechces poslat linky, at si to muzou stahnout vsichni i pitomci, co tady jenom blbe tlachaj a sami nic nevymysli? Vis jak takovy to "napiste mi ja vam to poslu" neni ono:/ Pripadne ja ti pisnu na mail, ty mi to posles a ja to hodim na net at to maji vseci
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Nic ti nenapise, tlchuba, ja som uz u neho zobronil troma roznymi sposobmi. Dufajme, ze aspon Okimu posle tie slubovane BT sluchadla, Oki pisal ze ked bude mat BT sluchadla, bude mat podu pod nohami a bude to moct skusat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Asi nema cenu reagovat ze HAWKENSI........:no: :no:

    Info pro HAWKENSE a jemu podobne...bejt vami zavolam na postu a overim si jestli jsem to nahodou nenafixloval a hlavne to sem nezapomen napsat.


    EDIT: Uz je ma u sebe....http://www.fourpages.co.uk/mioA701/viewtopic.php?t=1389&postdays=0&postorder=asc&star t=30
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    A muzes pls hodit sem ten navod? Ja + vetsina ostatnich te snad nestvem tak to sem muzes hodit co rikas
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Ja som uz davnejsie unaveny z toho hrat sa na korektny pristup k ludom, ktori nemaju korektny pristup ku mne. A tiez mam svoju hrdost, ked sa niekto nechce podelit a nechce pomoct, nebudem zobrat donekonecna a lestit danemu cloveku ego aky je velky cavo ze ini od neho zobru pomoc.

    Nechapem, co je na tom spominanom navode take komplikovane, ze sa to neda napisat par slovami. Skor sa priklanam k nazoru ze to je vec kusu, na niektorom kuse to ide, na niektorom nie. Ja budem asi ten menej stastny. Uz som vyskusal vsetky zname aj menej zname navody na A2DP, na vsetkych moznych ROMkach, ale ziaden neuspel.

    Naposledy som si skusil R020 a uz-uz som si myslel ze to bude OK, aj ked Oki pise ze s A2DP v R020 nehybali ... Prvych cca 5 min po flahnuti a resete hralo hladko, ale potom sa to vratilo do znamych kolaji. Uz to vidim len tak ze Oki so Silverhadovymi sluchadlami v ruke to nakoniec zariadi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    TO SILVERHAND:
    Muzu aspon vedet proc sem nechces hodit ten navod?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jedna se o zasah do ROM a ovladacu BT. Chyba je ve vyrovnavaci pameti kterou BT ovladace pouzivaji - ono to teda neni az tak jednoduche, ale princip je zhruba takovejhle. Da se to prepsat, ale neni to az tak korektni. Ale tak dobrej programator abych napsal svoje ovladace nejsem, takze mi nic jineho nezbyvalo. Me to jede bez problemu, ale u jednoho nejmenovane clovicka to zkurvilo system, prisel o data a jeste mu prej po tom neslo naflashovat znova nic a musel s tim do servisu. Nevim jestli jeho chybou nebo cim, jestli kecal nebo ne, ale zrejme lide si neuvedomuji ze takoveto zasahy delaji na vlastni riziko. Abych poslouchal reci ze jsem mu zkurvil pristroj a data a mel denne 5 mailu jakej jsem idiot tak to fakt nemam za potrebi. Jak je videt v Cechach porad plati pro dobrotu na zebrotu, ale nepoucitelnej nejsem. OKI ma BT Stereo sluchatka a doufejme ze zvladne prepsat ovladace BT tak, aby to bylo OK. Ted jsem s nim mluvil po mIRC a vsechny popsane chyby mu to na nove ROM derla taky, takze se na to podiva. Popsal jsem mu i veci na ktere jsem v souvislosti s BT prisel ja. Doufejme ze to da do kupy. Ono to totiz znamena nejenom upravit CE ovladace ale do jiste miry do ROM pridat HW podporu AKU 3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Aha. Tak ten pripad tvojho nemenovaneho priatela, teda teraz uz nie celkom priatela, vselico vysvetluje. Za seba tiez mozem povedat, ze uz som s A701 tiez raz dosiel do znacne problemoveho stavu (nakoniec som vyriesil, nebolo to take zle) ale v zivote by ma nenapadlo odvinit za to niekoho, od koho som cital navod, ze on je za to vinny - za svoje experimenty nesiem zodpovednost sam. Ale ludia su rozni ...

    Mna to tak napadalo, ze by sa mozno dalo prebrat ovladace, nastavenia, registre a co este je potrebne napdiklad od Dell Axim X51. Tam je ten isty procesor, tie iste WM5, ten isty BT cip, parkrat som na nom A2DP skusal a slapalo ako hodinky. Ale kedze nie som programator, ani sa nevyznam do architektury WM5, neviem posudit ci vobec je tato cesta mozna a ci to nie je len moje prilis naivne videnie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. A2DP na n30
    Od drozi_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 17:48
  2. MDA III s WM5 a A2DP/BT stereo
    Od Nesli v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 11:22