Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Ako dostať 2G SD do h1915

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Pri vložení karty mi ponukne "formatovať", dám ano a výsledok "chyba: kod 31". Mate niekto fungujúcu SD kartu nad 1G v h19xx? Prečital som doterajšie prispevky s formatovaním, ale nie som s toho vôbec mudrý!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Tak čo, nikto z majiteľov rady h19xx nemá kartu nad 1G?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zkusil jste kartu neformátovat v jiném zařízení (čtečka, fotoaparát apodobně)??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od atomion
    Zkusil jste kartu neformátovat v jiném zařízení (čtečka, fotoaparát apodobně)??
    ešte nie, nemám tie zariadenia. Dnes mam prisľubenu čitačku. O vysledku budem informovať. Skôr ma zaujimalo, či niekto má SD kartu nad 1G v h19xx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Sformatoval som kartu v čitačke vo FAT16 a FAT32, ale h1915 ju stale nepozna. Predpokladam, že nad 1G iPAQ 19xx nečíta. Zaobstaram si 1G kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. h1915 ze spanelstiny do anglictiny
    Od mikovski v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 21:25
  2. Jak dostat klasické programy z PC dostat do PDA?
    Od Honza Cech v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 21:31