Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: ICQ a Agile messenger

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    Ahojte vsetci PDA manici!!! Potreboval by som trosku poradit. Asi pred tyzdnom som si aktivoval GPRS na svojom HPhw6510! Vsetko je ok internet fici tak ako ma akurat ze mi nejdu programy na chatovanie ani icq ani agile m. proste napisu ze maju problem z nastaveniami alebo nieco take! Neviem si s tym rady najde sa niekdo mudry kdo poradi v com to moze byt????? dakuuuuuuuujem!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    nevim, jak Agile, ale klasické icq je špatně udělané a má chybku v tom, že po startu se nevytočí GPRS, takže se icq neconnectne. Řešení je třeba napřed zapnout internet explorer (vytočit tak GPRS) a pak už vytočit icq, nebo třeba program SPB GPRS monitor, který má volbu vytočit GPRS/EDGE a navíc sleduje odeslaná a přijmutá data
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Můžete vyzkoušet ještě mChat a ten by měl fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    No problem je prave to ze ja som pripojeny na GPRS a aj tak mi to nejde skratka mi to vypisuje ze su niake zle nastavenia alebo nieco v tom zmysle!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    A zkusil jste použít Konfigurační CABy GPRS od beechera?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    Co ci som skusil pouzit?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    taky sem se v tom splet.. tyhle caby sou od Elsofta a ne od beechera jako ty na 2003 a SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    ops: fuuuuu a co s tymi subormi co sa s tym robi to si mam akoze skopirovat do pda alebo co???? (sory ze sa tak blbo pytam ale kazdy musi raz zacat hehe)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    neuškodilo by ti pročíst diskuse.. caby se instalujou z PDA poklepánim z průzkumníka
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    mohol by si to trosku upresnit ze ako sa to instaluje a naco vlastne tie srandy su prosiiiiiiim!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Vyberete si podle Operátora. Nakopírujete ten *.cab do zařízení, otevřete v průzkumníku a kliknete. Začne instalace a tak to nainstalujete. pak to budete mít v nastavení GPRS spráně nastaveno
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    Ono uz to mam mam to nastavenie spravne vlastne aj predtym som to mal ale neriesi to moj problem icq nejde a ani agile!!! Ale internet ide nechapem preco!!! GPRS tiez ide!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Je divné, že se to odkazuje na chybu GPRS. Pochopil bych kdyby to nešlo kvůli čtvercovému displayi ale tohle nechápu.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    musíš mít vytočeno a pak prostě připojit icq.. a lebo zkus fakr ten mChat..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Agile messenger pre WM05
    Od scenic v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 12:54
  2. Agile messenger
    Od Scythe_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 147
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 23:20
  3. Problém s Agile messenger
    Od Petr Schinzel v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 21:23
  4. Dotaz Agile Messenger
    Od Gvaks v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-06-2004, 11:48