Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Yakumo AlphaX GPS - Upgrade na Windows Mobile 2005

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Vie niekto či je možné upgradnúť windows na 2005?

    Mám totiž problém že po vypnutí v IGO, a následnom zapnutí vypadne GPS, a je treba reštartovať GPS a IGO..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Windows Mobile 2005 neexistuji....takze to mozne neni.
    Neni mozne upgradovat ani na WM 5, nebot ROM pro tvuj konkretni pristroj s timto OS vyrobce take neposkytl.
    Jinak iGO nemusis vypinat, muzes ho minimalizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Tak som upgradol na sw z Acer n35, vsetko ide, GPS blika, ale system ho nenajde, nie je v info o systeme a nenajdu ho ani aplikacie pouzivajuce GPS... viete niekto pomoct? / mate niekto original ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Pokud jsi skutečně do Yakuma narval romku pro Acer n 35 , tak jsi solidní kaskadér..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    GPS ide - odskusane inym softikom a pekne komunikuje, navigacny soft ho ale nenajde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    na forach som cital ze to funguje, akurat je GPS stale zapnute (coz je pravda)... pokial mate niekto original Yakumo AlphaX firmware, kedze to na mojom blne, prehodil by som spat... ak niekto mate poslite pls. dik :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    TAK UZ NETREBA, IDE TO SUPER!!!
    zapina sa to tlacitkom power (aj ked uz pda bezi)... je to cool. lepsie ako yakumacky, tam ked neslo GPS, musel som ist von z app, vypnut gps, zapnut a znova pustat


    teraz je to spica.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    5

    Mirez jak jsi dopad s WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Yakumo AlphaX GPS a SD 4GB
    Od lmt v sekci Yakumo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 21:35
  2. YAKUMO ALPHAX GPS
    Od lmt v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 13:43
  3. Yakumo delta x a Windows mobile 2005
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2006, 16:09