Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Přesun dat z PDA do outlooku, spěchá

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    potřeboval bych akutně poradit. Omylem jsem přišel o kalendářová data v outlooku a jediné místo, kde jsou je PDA. Potřeboval bych je přesunout z iPAQa do Outlooku. Domnívám se ale, že když to nechám synchronizovat, tak se stane přesně to opačné a data se smažou i v PDA. Jak na to? Díky moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    12

    Nevím, moje zkušenost je, že při úplném vymazání dat z PC, mobilu či PDA se kontakty vždy nahrály do vymazaného, ne naopak. V mém případě mám outlooková data ve dvou mobilech, PDA a PC, takže to zase takový adrenalin jako u Tebe nebyl, ale popravdě řečeno, mám docela strach Ti říci, ať se neobáváš, protože se může stát, že máš jinou konfiguraci a potom bych nerad, abys mi klepal u dveří...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No, já měl data v telefonu, outlooku a PDA. V telefonu jsem je smázl, protože tam byl nějaký problém s časem v domění, že je tam nahraju zpět z PC, ale smazaly se mi i z outlooku. Takže se teď bojím připojit PDA, abych nedopal podobně. Navíc se mi nesmazalo všechno, protože v telefonu jsem měl jen 2 měsíce zpátky. Takže Outlook není úplně prázdnej. Možná by pomohlo poslat všechno přes BT z PDA do telefonu, ale zaprvé nevím, jak poslat všechno najednou (jde to jen po jednom) a navíc telefon nepodporuje všechny outlooková pole jako PDA. Takže optimálně bych to potřeboval poslat z PDA do PC. Bohužel to nenabízí resolve items, ale jen synchronize, což je docela blbý :-(
    Nicméně díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nepíšeš co máš za zařízení a jaké WM :-(

    jinak základ asi bude zálohu všech dat v PDA a pak spustit synchronizaci :-) jinak WM05 mají nabídku co se má přepsat PDA nebo PC :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    iPAQ 5550, ActiveSync 3.8
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Udělej zálohu PDA, vymaž kompletně vše z Outlooku a zkus to, když to nevyjde obnovíš zpět PDA.
    Přikláním se k tomu, že pokud bude Outlook prázdný tak se obnoví z PDA...ale ruku do ohně bych za to taky nedal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to risknul a výsledek je následující:
    Samozřejmě, že se mi smazalo i to, co bylo v PDA. Jenže chytře provedená záloha PDA způsobila, že po obnovení byla naopak nová ta data v PDA a synchronizovalo se to zpět. Jediné, o co jsem přišel bylo barevné označení událostí v outlooku. Takže díky a já jdu barvit :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Office2010 64bit: inst. WMDC 64 bit nelze, SPĚCHÁ
    Od audis v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2011, 13:38
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 21:11
  3. Prosim poradte specha, rozdil HTC 100 a P3700
    Od petricak_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 10:13
  4. Spěchá! Náhradní pero pro Vario
    Od vasco[CZ] v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 20:50
  5. SPECHA-Dotaz na chovani PDA
    Od agent8754 v sekci Acer
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-08-2006, 09:49