Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Telefonování s H5550 přes BT.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    Ahoj, prosím poraďte mi někdo, zda jde nějak udělat abych mohl volat H5550kou přes BT spárováným s Siemensem S55. Takže aby na H5550 šli vytáčet čísla a posílat SMS, nejraději nějaký free soft. Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    Tak jsem si sehnal Running Voice GSM, ale nedari se mi s S55 propojit. Kdyz vyberu Bluetooth, tak mi to nachvilku napise connected a pak hned disconnected. Zkousel jsem i v Bluetooth Manageru ho pripojit pres BT jako COM port ale dela to to samé. Takže prosím o radu, kdo by věděl jak to připojit. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ja pouzivam Indovisi SMS, ale mam takovej dojem (nekde sem cetl...), ze S55 nepodporuje klasicky AT prikazy pres BT, takze universalni program s ni asi fakcit nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    Ja uz si sehnal T39m, vytáčet můžu, ale ještě bych potřeboval nějak udělat bych slyšel zvuk z mobilu v PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no podle me to nejde, ale nekde tu byla diskuze nad jednim programem, ktery to snad udajne dela...nicmene tu diskuzi nemuzu najit, takze to zbyde asi na Vas...nejaky pan v ni popisoval, ze jemu to funguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    No mě kamarád řikal, že to jednou měl nastavený PDA jako BT HF a zvuk z mobilu sel do PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A kdyz mate pusteny ten Running Voice GSM, pri parovani z mobilu vam PDA nabidne sluzbu BT HF/HS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    co jsem pochopil z clanku na palmare, tak to snad umi jen vytacet a kdyz mate BT HF sadu, tak to samozrejme pak hraje do ni, ale ne primo do PDA, nebo???
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Telefonování přes SIP protokol ve WM6
    Od gorge_No.1_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-05-2008, 17:28
  2. Telefonování z PC přes PDA?
    Od Carpenter_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 21:24
  3. MDA Vario a VOIP telefonování přes Wi-Fi
    Od Pehof v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 05:19
  4. Program pro telefonování přes GPRS.
    Od hlp v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 06:06