Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Koupit MDA Vario nebo Qtek 9100

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Ahoj rozhoduju se jestly koupit MDA Vario u T-mobile(11990kč) nebo u O2 (12990 pri prodlouzeni smlouvy) je nejaky rozdil v ROMce zarizeni?diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    Samozrejme, ze tam rozdil je..Vario ma oproti Qteku customizovanou ROM (tzn. ze ji ma T-Mobile upravenou-CZ, ruzovo-bila loga a uvodni obrazovka atp.). Rozdil je tedy i v rychlosti. Ja osobne mam ovsem Vario a po nataktovani neni s rychlosti zadny problem a jelikoz jsem spokojeny zakaznik T-Mobile, tak mi jeho loga vubec nevadi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    I s T-Mobile ROMkou se dá všech viditelných customizací zbavit, jediné, co mi po operátorovi zbylo, je růžový popisek "t-zones" na prvém horním hw tlačítku, počítám, že to by mělo jít seškrábnout nehtem v pohodě, ale osobně mě to až tak neirituje Takže pokud řešíš jen tohle, tak se rozhodni podle ceny a máš jasno
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    hehe je to stejne uplne... protoze Vario si muzes odemknout a flashnout tam jakoukoliv romku... tim,ze tam budes mit jinou rom nez TMO tak ,zase ztracis zaruku,ale vzdy tam tu TMO rom muzes vratit. Jeden clovek uz to takhle udelal a vubec si nevsimli,ze tam mel nekdy jinou a zaruku mu v pohode uznali a opravii to co potreboval...
    ja osobne mam Vario s ROM 2.26 coz je uplne nejnovejsi romka a s custom ext rom...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    ok.Tak asi pujdu do Varia....a nevite jestly t-mobile dava k variu jeste zadarmo bluetooth sluchatko a ten drzak do auta?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    Dává, včera jsem si jej pořídil a bylo to k tomu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    hmm to mate kliku ja to mel jeste bez toho
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    A jeste jedna otázka!Nevíte jestly kdyz pujdu do prodejny tak ho maji primo na sklade nebo se to musi prvne objednat a cekat na to...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak kde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    spíš ho ale budou mít na prodejně
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od xslide
    ...jestly...
    jestli!! A plno lidí tvrdí, že Vario od O2 je hezčí, ale připlácet 1k?? To se mi zdá za tmavě šedý rámeček dost.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no... mě se teda zdá hezčí od T-Mobilu (až na tu mini ikontu t-zones ovšem). A na to velké T, které je jinou barvou a nedá se seškrábnou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    no... mě se teda zdá hezčí od T-Mobilu (až na tu mini ikontu t-zones ovšem). A na to velké T, které je jinou barvou a nedá se seškrábnou
    vse co bylo pod displejem sem sekrabal a velmi lehce... spis primo se mi to se skrablo samo tak sem to jen dojel
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Qtek od Eurotelu a od Tmobilu se liší barvou předního krytu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    jo... TMO Vario ma predni kryt jendno barevny ,kdezto Qtek (O2) ma kolem displeje cerny nebo tmave sedy teda
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-12-2007, 21:28
  2. Kde koupit orig. sluchatka pro Qtek 9100 (Mda Vario)
    Od aegisrtcw v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 11:39
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 13:16
  4. MDA Vario nebo Qtek 9100
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 14:53
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 21:13