Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: ActiveSync 4.5 Beta 2 uvolněna

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Microsoft na svém webu uvolnil k testování ActiveSync 4.5 Beta 2.
    Co je nového? Trošku je pozměněna grafika, jsou opraveny některé chyby předchozích verzí. Synchronizace s Wi-Fi opět není (a asi nebude). Podle MS by měla synchronizace probíhat rychleji. AS 4.5 Beta 2 podporuje pouze MS Outlook 2003 a zatím je jen v jazyce anglickém. To je zatím v rychlosti vše.

    Download a více info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Musim odinstalovat starou verzi, než nainstaluju novou? Používám pořád 4.1 :-) Proč nemůžou udělat synchronizaci s WiFi? Blbouni! De to nějak obejít, nebo ne? (Přes nějakou externí aplikaci nebo plugin)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Proč byste musel odinstalovávat starou verzi?
    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Podle polooficiálních informací z Microsoftu je na vině nevyřešená otázka zabezpečení uživatelských dat...
    A program který Vám pomůže? Zkuste vyzkoušet AirScanner AirFix a třeba bude fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ten nepomaha, atomione, ten je k uplne necemu jinemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Jde o beta verzi k testování, takže bych doporučoval pouze tomu, kdo se v tom trošku vyzná a ví, co o může očekávat. Pro normální použití a pokud vám funguje 4.1 nebo 4.2 bezproblémově bych snad ani změnu zatím nedoporučil.

    2. Wi-Fi synchronizace není umožňována úmyslně, kvůli bezpečnosti uživatelů. MS asi chce, aby byl AS pokud možno "blbuvzdorný". Když zjišťuji, kolik lidí má domácí wifi ap nezabezpečené a nezajištěné.... na druhou stranu je to prima, můžu se k nim zase připojit a surfovat rychleji než přes GPRS.

    3. Wi-Fi sync je možný jedině v případě, že synchronizujete přes exchange server.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ten nepomaha, atomione, ten je k uplne necemu jinemu...
    A k čemu to tedy je? Pochopil jsem to takto..
    Citace Původně odesláno od cenebris
    Jak jsem cetl, tak par lidem docela chybi zablokovana moznost synchronizace pres wifi v nejnovejsim activesyncu. Takze snad se nekomu bude tato nalezena a prelozena informace hodit:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    JJ, taky to nechápu. Nezabezpečený WiFi sousedů ale miluju :-))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    AirFix se pouziva k tomu, ze kdyz potrebujes byt pripojeny i do jine site, treba WiFi, nebo pres GPRS, kdyz je PDA pripojeno pres kabel k PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Áha... ops: Děkuji za vysvětlení. Teď už je mi to jasné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    dokaze synchronizovat aj ine ako defaultne kontakty???


    (za toto by som vrazdil)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne. PocketMirror...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    ja viem uz si spominal no nechaaaapem microšrot ze to nevie tam urobit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Lze nějak udělat, aby se ActiveSync dokázal synchronizovat se dvěma zařízeními najednou? Mám FS Loox N560 a Qtek 8310, a chtěl bych, abych mohl mít oba připojený najednou. Pak se ale AS nespojí ani s jednim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Bohuzel nelze, jedine hezky jedno po druhem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ten istý problém som riešil dnes aj ja, ale s N520 a 8300 (SDAII)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Total Commander CE/Pocket 2.5 public beta 3 uvolněna
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 21:33
  2. Resco Explorer 2007 for Smartphone - uvolněna beta
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-08-2007, 17:05
  3. Nový MS ActiveSync 4.5 beta 2
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 15:25
  4. ActiveSync 4.2 Beta 1 - pro odvážné
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 11:12