Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: Návrhy funkcí a vylepšení pro příští verzi iGo

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    2

    Aj ja som sa snazil zistit nieco nove ohladne podpory TMC ...
    Na Slovensku, konkretne v Bratislave sa uz testuje digitalne vysielanie dopravnych sprav! Je to projekt Vyskumakov - Dopravy a Spojov.
    Po otestovani asi vysielanie zrusia, takze si na "dynamicku" navigaciu v SR este dajaky ten rok pockame
    iGO ma podporu TMC vyriesenu, pretoze prijem TMC v Bratislave vraj testuju prave s iGO a Garminom. Ale su to vraj len specialne testovacie beta verzie.
    Takze si myslim, ze ak nebude podpora TMC v najblizsej aktualizacii iGO, tak je to skor vec marketingu ako vyvoja.

    Nemate niekto informacie otom ci bude mozne nahravanie iGO na vlastnu - vacsiu SD kartu?
    Na toto som tiez cital a pocul rozne odpovede, ale dal by som to do priorit pre vyvoj. Aj ked je to asi zasa asi viac o obchode a ochrane
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    9

    ZVYSIT PRESNOST!!!!! dakujem velmi pekne (resp. pouzivat zvukovu navigaciu v minulom case (teraz ste mali odbocit vlavo ))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od romeak
    ZVYSIT PRESNOST!!!!!
    me se tedy rozhodne nezda ze by i-go bylo nepresne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od romeak
    ZVYSIT PRESNOST!!!!! dakujem velmi pekne (resp. pouzivat zvukovu navigaciu v minulom case (teraz ste mali odbocit vlavo ))
    Taky jsem zprvu nadával, ale pak jsem našel řešení (alespoň mne vyhovuje).
    Z TT jsem byl zvyklej na velké přiblížení (zoom), což jsem zkoušel i u I-GO. A v tom je ten problém. U I-GO mi příjde, že se mění přesnost se zoomem. Pokud si najdu vhodnou vzdálenost, tak jsem spokojen.

    Zkuste, třeba pomůže.

    To tortoise (21. Jenom ze zvědavosti - v čem Vám ikona kruháků u iGo přijde lepší? Svůj důvod jsem popsal a nedovedu si představit, v čem to může někomu vyhovovat naopak.) - souhlasím s Milhaus65.
    Při zobrazení navigace "na výšku" mám v levém horním rohu krásně velký kruháč s velkým číslem výjezdu (nic malého ?) a pro mne je jednodušší spočítat výjezdy než se ukroužit a nevědět, kde jsem. To je věc názoru.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    23

    Velmi by ma potesilo zobrazenie mesta v ktorom sa nachadzam na mape.. napr vchadzam do Bratislavy tak zobrazi na boku disp. hore alebo dole V akom meste sa nachadzam..

    Este by bolo pekne daky setrny mod...(vsetko na minumum), v case ked je auto vypnute a pda bezi (cez usb host casto nabijam aj bt gps modul) dotakze takoto combo baterku scucnut aj za 20min

    este ma napadlo take mierne sci-fi ... moznost namapovania vlastnej cesty ktora sa zapise do mapovych podladou a je mozne ju exportovat

    ak sa tam dostane apson 1 bod bol by smo stastny
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Klonk má velmi dobrý nápad, zobrazení města mi taky chybí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Milhaus65
    Klonk má velmi dobrý nápad, zobrazení města mi taky chybí.
    toto je vec kterou kritizuju u vsech navigaci naposledy to mel pocketkim, ten umel rikat i jake mesto je dalsi na trase...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Nevím jak u vás, ale u mně iGo říká, jaké další město (či jeho čtvrť) je na cestě. V horní části obrazkovky je buď jméno následující ulice (jsem-li v tom městě) nebo silnice (cestuji-li mimo) nebo jméno města, kam mám přijet (je-li další manévr v tom městě).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tojo, ale mě se dnes stalo pro příklad. Vyjel jsem z A do B, B bylo 17,5 km. Jelikož nebyla žádná změna směru, tak další bod cca 17 km. Mezi tím jsem projel 3 vesnicemi. Nahoře jsem měl jen napsáno město B dole číslo silnice. V 3D navigaci se nedozvím názem projížděného místa pokud v něm není bod změny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Nevím jak u vás, ale u nás ve středních Čechách jsou na kraji a na začátku obce takové cedule, na kterých bývá jméno té obce napsáno... Možná by to chtělo občas vyhlédnout ven předním oknem a nečučet jenom na PDAčko...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Docent
    Nevím jak u vás, ale u nás ve středních Čechách jsou na kraji a na začátku obce takové cedule, na kterých bývá jméno té obce napsáno... Možná by to chtělo občas vyhlédnout ven předním oknem a nečučet jenom na PDAčko...
    ano tato vymoženost dorazila kupodivu i na Valašsko ale stejně, byto navigace měla zobrazovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No me treba u velkych neprehlednych krizeni vadi, ze tam neni kam ta ktera odbocka vede. Sice navigace me naviguje, ale kdyby tam zaroven bylo to ze mam jet treba na vypadovku smer Praha (i kdyz do prahy ani pres ni nejedu) tak by to bylo lepsi protoze by to clovek mohl korigovat se znacenim ve skutecnosti.
    Ted ma neco takoveho tomtom6 ale je to asi jen na dalnicich (alespon v anglii)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Vždyť to ukazuje název další komunikace (jako E55, 120 apod.), to by mělo postačovat. Na ukazatelích to uvedeno bývá, aspoň v ČR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od osmera
    No me treba u velkych neprehlednych krizeni vadi, ze tam neni kam ta ktera odbocka vede. Sice navigace me naviguje, ale kdyby tam zaroven bylo to ze mam jet treba na vypadovku smer Praha (i kdyz do prahy ani pres ni nejedu) tak by to bylo lepsi protoze by to clovek mohl korigovat se znacenim ve skutecnosti.
    Mohu potvrdit, Navigon to má a je to velmi příjemné. Dokonce v Německu, pokud se jedná např. o sjetí z dálnice, to řekne i hlasem (např. "Sjeďte na SS601 směr" a název obce), která se často schoduje s názvem na návěští u cesty. Oboje je v případě, že cestu neznám pro bezproblémovou navigaci velmi důležité.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Me by se hodilo kdyby novej igo po spusteni automaticky pripojil Nokia LD-3W ... me to teda njede u acera n50p s 18 ROM ale co sem slysel tak to nefunguje ani na jinych pda. a pak taky aby gps neodpojoval kdyz je pustena hudba .. ale to je spis chyba acera .. to je vse dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vylepšení funkcí foťáku
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 19:49
  2. WM 2005 pro iPAQ hx4700 až příští rok !!!
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 07-10-2005, 10:17