to pantata:
No, musím konstatovat, že jste zkušenějším uživatelem Dynavixu, já jej používám pouze od 1.8.2005. S vaším pohledem na to, co je u daného softu důležité souhlasím, jen doplňuji „schopnost navigovat do cíle“, což, jistě mě dáte za pravdu, je u navigace to nejdůležitější. A toto plní Dynavix beze zbytku. Na spolehlivost mám, na rozdíl od vás, vyhraněně jiný názor. Z totálně nespolehlivého softu ve verzi, tuším, 1.0 jest poslední verze téměř 100%. No, a pokud je to jinak vidím problém buďto ve „šrotu“, nebo v tom, „kdo se na PDA dívá..“ (u PC se říká, že chyba jest mezi židlí a PC). V komfortu a jednoduchosti ovládání máte pravdu, určité mezery zde jsou, taktéž i v grafice, ale přehnaná jednoduchost by podle mého názoru vyvolala jen problémy ve flexibilitě využití. Řeknu to asi hrubě, kdo na to nemá asi by se měl poohlédnout po jiné navigaci, než za použití PDA. Větší mezery ale vidím spíš v absenci některých důležitých funkcí, ale to je, podle mého názoru, nekonečný příběh u každého softu, ne jen navigačního.