Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Samostatný RDS-TMC přijímač

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Našel ho na com1. Chtěl jsem si to znova vyzkoušet a pořád nic... ...už jsem si říkal jestli jsem si to celé nevymyslel . A ejhle, funguje to jen musí být ten přijímač ješte připojen "na šťávu"... takže ho připojit do usb v počítači, do zasůvky v autě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    mě to hlásí, že nemá přístup ke COM1 a na žádném jiném to TMC anténu nenajde.
    Nejde nějak COM1 uvolnit?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    RE: Mio A701 : ted jsem to zkousel u kamarada a myslim,ze mi to nabehlo na Com 6 a ne 1.

    Zkousel jsem kabel na Kaiserovi a nejde to. K vyberu je jen Com 4 a 7.
    RDS a Comport (asi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podařilo se teda někomu ten kabel rozchodit s jakýmkoliv PDA od HTC nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Mam Acera N30 a HTC Hermes. Potreboval bych takove zarizeni co by fungovalo na oba pristroje. HTC ma mini USB a Acer svoji zbernici s redukci na usb. Acera pouzivam na delsi cesty. nenosim ho pri sobe. HTC mam stale u sebe a pouzivam ho tady po Brne. Nechci kupovat dva krat TMC prijmac.
    Jeste by slo koupit BT-453TE. Tento model v sobe ma TMC prijimac. Jestli by sel taky pouzit na geocaching. Jiny jsem nenasel. Zatim mam nokii LD-3W . Ta se na geocaching moc nehodi. Moc do toho nevidim a tak budu rad za pomoc. Nestoji to petikacku a bycha pozde honit
    ) Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    Rozhodne moje zvedavost mi neda, pridat se, jestli jiz nekdo otestoval nejaky TMC kabel s HTC Polaris...
    treba http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...=TOM-PDPMO6112
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od sinco
    Mam Acera N30 a HTC Hermes. Potreboval bych takove zarizeni co by fungovalo na oba pristroje. HTC ma mini USB a Acer svoji zbernici s redukci na usb. Acera pouzivam na delsi cesty. nenosim ho pri sobe. HTC mam stale u sebe a pouzivam ho tady po Brne. Nechci kupovat dva krat TMC prijmac.
    Jeste by slo koupit BT-453TE. Tento model v sobe ma TMC prijimac. Jestli by sel taky pouzit na geocaching. Jiny jsem nenasel. Zatim mam nokii LD-3W . Ta se na geocaching moc nehodi. Moc do toho nevidim a tak budu rad za pomoc. Nestoji to petikacku a bycha pozde honit
    ) Dekuji
    BT-453TE vlastním a na geocaching se nehodí. Nejde u něj vypnout statická navigace. Já to řešil koupí GPS Evolve goTraxx a s tím jsem velmi spokojen. A co se týká udržení-se na signálu, je ještě lepší než BT-453TE (ten už zůstal natrvalo v autě)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Vlastním měsíc a půl TomTom 720 s RDS. Po osobní zkušenosti doporučuji všem nevyhazovat peníze za tuto pí**vinu, která je možná účelná, ovšem vzhledem k dementům, kteří zpracovávají někde ve středisku informace, je naprosta k ničemu:
    Rozepisovat se o avizovaných "zúženích" na D1, která tam vůbec nejsou a naopak je zbytečné, ale jeden příklad za všechny:
    Koncem dubna jsem jel domů po D1 a hned za Prahou na mne vyskočilo hlášení o koloně na 22km a zdržení 59 minut a tak jsem si řekl: "otestuji funkci minimalizovat zpoždění". Navigace mne vyvedla na EXITu 15 na Popovice a po staré na Mirošovice. Bezva, říkám si, v Mirošovicích se napojím akorát do zúžení a vyhnu se celý koloně. Jenže - howno, howno, zlatá rybko, v Mirošovicích je nájezd na Brno zavřenej (což ti pánové ve středisku RDS netuší), za mnou hora kamionů (takže jsem nemohl vycouvat a jet na Čerčany), takže mne legální objížďka vyvedla zpátky na D1 směr Praha, dojel jsem zpátky na EXIT 15, otočil se a pokračoval na Brno, aniž bych někde potkal frontu nebo zácpu. Avizované zpoždění 59 minut tak nakonec činilo pouhých 20 (tolik mi přesně trvala projížďka na Mirošovice a zpátky). Fronta na D1 byla, ale na Prahu, což je nepodstatný detail.
    A závěr? Udělejte si ho každý sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Tak i já se přidám k otázce, která tady zazněla už několikrát. Funguje nějaký TMC kabel a HTC zařízení (má Kaisera)?
    Hledal jsem v zahraničních fórech, ale nikde žádná jasná odpověď.
    Nechce se mi věřit, že by to nikdo nezkusil, ale toto mlčení mi spíš naznačuje zápornou odpověď.
    Budu rád, když mi někdo řekne, že se pletu.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Zkoušel jsem samostatný kabelový TMC přijímač kdysi připojit k HTC Wizard a NEPOVEDLO se. HTC ho nedokázal na kabelu rozpoznat a tím pádem s ním ani nekomunikoval. Zkoušel jsem myslím dooost důkladně. Proto si myslím, že to opravdu nepůjde. Nakonec jsem to pořešil externím GPS modulem s příjmem TMC informací (viz podpis) a ten mám trvale v autě na nabíječce - a bez problémů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Díky za odpověď. Tohle bude skutečně nejméně problémová cesta k získání RDS-TMC informací.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 20-11-2009, 23:19
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 17:26
  3. Samostatný částečný reset?
    Od johna v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 08:39
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 16:56
  5. Pouzivat PDA a samostatny telefon nebo MDA
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-03-2005, 09:01