Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Samostatný RDS-TMC přijímač

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Sháním nějaký RDS-TMC přijímač,pokud možno samostatný,vyrábí se vůbec něco takového?Našel jsem akorát od Navilocku integrovaný s GPS,ale mám BT-338 a jsem s ní spokojený a výměna by byla značně finančně nevýhodná .Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Jo, to je k Aceru jak dělaný .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Docent:Zredukovat Mini USB na USB host zas až takovej problém není!.Jde o to jestli si s tím poradí navigační soft- po tom budu muset ještě zapátrat.Každopádně díky RaDonovi za nápad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24

    Neni zac. Jeste ten TMC kabel koupit :-(. Nikde neni k dodani
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    15

    Mio kabel RDS-TMC testoval nekdo tuto antenu na aceru n50 dekuji za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    3

    Tento kbel je primo k Aceru http://mobile.itek.cz/prislusenstvi-tmc-kabely/322780-Navilock-NL-312R-TMC?tab=cena
    Tento kabel posila data pres COM port a treba IGO data z RDS TMC prijimace na Aceru take ocekava na COM portu
    Mio kabel RDS-TMC komunikuje pres USB , tak ze asi pres USB host tezko.
    Pravdepodobne by musel byt k tomu i ovladac do PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    zalezi, jaky je tam driver, vsechny GPSky asi stejne jedou pres seriovy port (prevodnik rs232), jak je to zde?

    ja mam TMC v aute, je to celkem velky tunerbox :-) no stanice naladi, ale v me lokalite zadne zpravy nejsou, takze zvazte, zda mimo prahu a dalnice mozna, se v cr vubec nejaka hlaseni vyskytuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    81

    Zkousel nekdo s Variem ten kabel co je v nabidce v computerczechu ? I-go zaclo podporovat RDS-tmc. Fungovalo by to?

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37623
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Zdravím. Mám Acer n300 s I-tec BT-339. Našiel som TMC kabel. Je to primárne určené pre Acer n35 so vstavanou GPS, ale teoreticky by to mohlo behať aj aj s extrernou GPS. Neskúšal to nikto? Nerád by som to kúpil a následne zistil, že to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od jindrapro
    Zkousel nekdo s Variem ten kabel co je v nabidce v computerczechu ? I-go zaclo podporovat RDS-tmc. Fungovalo by to?

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37623
    Zkousel jsem to, lezi to prede mnou na stole a musim bohuzel rict, ze se mi to rozchodit nepovedlo. Ovladac k tou zadnej neni a iGo to na zadnym portu nenajde. mozna je vadnej kablik, musim to jeste vyzkouset primo na MIO navigaci, ale s Variem to asi chodit nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Tady ten kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37623 jsem zkousel na aceru C510 + iGO a funguje to... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Přeji dobrý den.
    Tento uvedený kabel se mi s Variem a iGo rozchodit také nepodařilo. Na jakém portu ho Acer objevil? Díky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    hello,

    pripajam sa k otazke, podarilo sa niekomu, kto ma htc tytn rozbehat aj rds-tmc cez nejaky externy kabel s bt gps ?

    a ak ano, o ktory kabel sa jedna - existuje vobec nieco take?

    napr toto
    http://cybex.sk/Produkt.aspx?Type=K&CategoryId=646&Shortcut=NAV-324048

    by nefungovalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    roderma_ce4you
    Guest

    Ahoj, nešlo by ten kabel s Variem rozchodit pomocí tohoto prográmku?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 20-11-2009, 23:19
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 17:26
  3. Samostatný částečný reset?
    Od johna v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 08:39
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 16:56
  5. Pouzivat PDA a samostatny telefon nebo MDA
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-03-2005, 09:01