Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Nový WM 2005 pre MDA III

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Helmi BA WM2k5 AKU3.2 Beta (v.1.3.2 Beta)

    Kto chce tak to skúste , ja som to odskúšal a je to najlepšie čo som kedy mal nainštalovné na mojom MDA III . Funguje všetko , BT , Wifi , .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Vypada to opravdu hodne dobre,je to svizny a vse mi zatim funguje. Navic je dobry,ze tahle verze lze nainstalovat i bez zvetsovani ROM a tudiz pripadny downgrade na 2003 je uplne jednoduchy
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Netvrdil bych ze funguje vse rozhodne ne bt a wifi tedy ne na 100%

    Obcas je potreba SR pred aktivaci pripojeni a defaultni MS stack je...

    Ale hlavne jsem uz na vsechno davno upozornoval / jednak ze helmi uvaril dobrou WM5 a pak paging pool size takze uz mame celkem 3 vlakna

    :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    wifi bez problemu,BT jsem jeste nemel sanci otestovat.Co se tyka SW resetu pred GPRS pripojenim,tak tan jsem musel delat ve 2003se skoro pokazde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Už to testujem skoro týždeň funguje to super a funguje aj BT , GPRS , Wifi , rýchlosť ve tiež veľmi dobrá . Spolahlivosť závisí čo tam človek má nainštalované . Všetkým odporúčam je to najlepšií WM 2005 pre MDA III .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Co to je ten "paging pool"? Je to neco jako strankovaci soubor? Jsem si precet na forech ze to dost zrychli system... da se to udelat na vsech WM5 nebo je to jen zalezitost jen nekterych zarizeni? Nikde jsem nenasel jak to provest na jinych zarizenich i kdyz logicky to prece musi jit ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    ´kde se dá tenhle windows stáhnout ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    ¨Jinak když bych si chtěl přehrát wind 2003 na WM5 tak stačí MDA III píchnout na kabel a nainstalovat nákej soubor ?? nebo jak je to ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Si musis nahrat ROMku s WM5 ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od Martin Pospíšil
    ¨Jinak když bych si chtěl přehrát wind 2003 na WM5 tak stačí MDA III píchnout na kabel a nainstalovat nákej soubor ?? nebo jak je to ??
    Jestli jsi zatim se znalostmi takhle daleko,tak se do toho nepoustej a radsi nekoho popros,at ti s tim pomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    njn.A co k tomu budu potřebovat ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blueangel_WM5_Home
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Byl by někdo ochoten mi pomoci s Instalací WM5 na MDA III..Popřípadě poskytnout český návod..Byl bych moc vděčný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    no neni na tom nic tezkyho....jen si stahnout Romku od Helmiho(viz vise)

    rozbalit ten rar prekopirovat soubor s romem do adresare, kde updatovaci exe soubor na kartu nakopirovat soubor Extrom , hodit BA do bootloader a pak jen spustit samotnej flash....


    v tom rar souboru je navod, sice je v anglictine, ale je to lehky na pochopeni


    osobne ho tam mam a jsem spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Tady je patch na wifi, uz by se mela zapinat i bez softresetu
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 2005 pro LOOX 420 ?
    Od newbie.p v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 15:14
  2. Nový Pocket Informant 2005 R5
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 21:48
  3. MDA II s WM 2005?
    Od proview v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 20:40
  4. Vánoce 2005
    Od Pavel Koza v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 08:15