...dnes 3 x spadla – Word jen jednou.
diky...Fuj, to sem se rozepsal - sorry.
...dnes 3 x spadla – Word jen jednou.
diky...Fuj, to sem se rozepsal - sorry.
Luke, taky děkuji, ušetřil jste mi několik desítek dolarů. Jinak tu poznámku o svátcích jsem oproti Hombreovi pochopil jako jemnou ironii... Konec konců, cožpak fašisté nemohou slavit masopust?
P.
Omlouvám se, pokud se ta formulace "nějaký významný datum fašistický historie" někoho dotkla, ale byla to ironická úvaha - stejně jako ta předchozí, německý svátky neznám, vycházel jsem z toho, že obecný svátky (vánoce, velikonoce) mají jako u nás a 11.11. mi asi podvědomně přišlo jako vhodný datum bitvy nebo sjezdu politický strany.
Jinak jsem koukal, že u nás je Masopust asi 40 dnů před velikonocema, takže to máme úplně jindy.
Vše nejlepší v roce 2004
»40 dni«
To by mohlo tak pasovat. To ›pate rocni obdobi‹ (vyvrcholeni) konci tak nejak na hranici unor/brezen.
»taky děkuji, ušetřil jste mi několik desítek dolarů«
Nejlepe je stahnout si demo-versi a vyskouset si to. A popripade se da usetrit i jinym zpusobem![]()
Diky Luke za minirecenziJeste si s tim pohraju na svem lepsim PC co mam na kolejich a taky dam vedet
![]()
no co bysme taky po microsoftu chteli ? nikdy nam zadarmo nic nedal tak pochybuju proc by do vyvoje pocket wordu investoval.Původně odesláno od Pavel Koza
Ještě k tomu PocketWordu - když si stáhnete do PDA doc soubor bez transformace (zprznění) přes ActiveSync a otevřete ho v PocketWordu, tak tam budou tabulky a alespoň některé obrázky. PocketWord ovšem nezavřete bez nového uložení tohoto souboru, což znamená jeho konec. Tak si myslím, že vůbec nejde o vývoj, ale o záměrnou degradaci programu buď z důvodu, aby zde byl prostor pro další firmy, nebo nedodělání nebo obav z pomalosti.
PocketExcel je alespoň pro mé potřeby plně použitelný, zatímco standardní kalkulačka by určitě prakticky bez námahy šla udělat podstatně lépe.