Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MDA a hudba

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Zdravim . Prosim o radu jak dostat do MDA Compact hudební soubory. Pokud je tam zkopíruji přes AS tak mě to nechce hrát. Díky a sorry jsem začátečník.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co je to "hudební soubory"? Pokud nějaké MP3 apod. a máš toho množství větší než malé , tak je rozhodně lepší a rychlejší použít čtečku karet a muziku si nakopírovat na kartu. Je zbytečné tím zapatlávat prostor v PDA. Místo v PDA si nech pro aplikace, které vyžadují být v PDA (today pluginy, task manažer atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Zdravim. Hudební soubory tj i MP3 když je uložím na paměťovku tak mi to stejně nehraje . V nápovědě jsem se dověděl že potřeba nějaký " media manager " měl být prilozen na instal CD ale já to mám bazarovku bez jakýchkoli CD.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    media manager je hloupost.. prostě je votevřeš v media playeru a nacpeš do playlistu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    stahni si plugin do totalcommanderu..a pak si s mdacem pracuj jak s dalsim diskem..prehravac si stahni tcmcp a jedes
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Ganja
    stahni si plugin do totalcommanderu..a pak si s mdacem pracuj jak s dalsim diskem..prehravac si stahni tcmcp a jedes

    Zdarvim .
    Mohu pozadat o jaky plugin jde a kde jej stahnu ?
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    a nebo WM5torage
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Celup: Anebo použij český Servant Salamander, ten má plugin pro PDA přímo integrovaný, umožňuje dokonce i spouštět programy na PDA přes PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    Citace Původně odesláno od Celup
    Citace Původně odesláno od Ganja
    stahni si plugin do totalcommanderu..a pak si s mdacem pracuj jak s dalsim diskem..prehravac si stahni tcmcp a jedes
    Zdarvim .
    Mohu pozadat o jaky plugin jde a kde jej stahnu ?
    Diky.
    google : http://smartmania.mobilmania.cz/inde..._single&ide=15
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Jakou redukci 2,5/3,5 mohu použít bez možnosti poškození MDAc .
    Stačí jednoduchá z elektry ( cca 15,- Kč) nebo musí být nějaká složitější ( kde ji seženu ? ).

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ta jednoduchá v pohodě funguje. stalo se, že i ta drahá od Hamy to poškodila a tahle jednoduchá ne.. Nevýhoda je, že pokud máš Krussel, tak to tam nezastrčíš
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chaos v HTC Sense Hudba
    Od Carpenter_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 17:54
  2. hudba přes bluetooth
    Od Reddy v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-05-2007, 17:13
  3. hudba v mp4
    Od buko2760 v sekci Multimédia
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 20:35
  4. Hudba+vypnuty displej
    Od Clemenza_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 22:04