Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Instalace aplikace (neni koncovka exe ani cab pouze několik souboru 001...a xml)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Stáhl jsem si několik aplikací, ale žádná nemá koncovku cab ani exe abych ji mohl nainstalovat. Po rozbalení zip archivu jsem dostal několik souborů - různě pojmenovaný ale koncovka je očíslovaná 000, 001 atd navíc je tam jeden soubor setup.xml.

    Mám zařízení MDA Vario

    Poraďte mi prosím jak to nainstalovat.
    Předem moc děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    měl byste se podívat do článku jak nainstalovat do PDA aplikace
    Soubory *.exe se vesměs instalují ze stolního PC a nebo jsou jako samostatné aplikace, které nepotřebují instalaci spustitelné rovnou v PDA.
    *.cab soubory se instalují z PDA průzkumníka (file explorer, pocket commander, Resco File Explorer) a to jednoduchým poklikáním na ně. Klasicky jako např. v PC na *.exe soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    To on asi ví, když píše, že ten soubor není *.exe ani *.cab

    Podle toho jak popisuješ ten obsah toho ZIPu bych ten ZIP přejmenoval na CAB, protože CAB je archív, který taky rozbalíš jako klasický ZIP, takže to buď opravdu omylem rozbaluješ a nebo tomu jen dal někdo špatnou příponu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Moc se omlouvám, já přehlédl má/nemá. Tyhle čísla dělaly zabalené archivy. Bylo by možno vypsat všechny koncovky souborů ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Další možnost je, že ten instalační soubor je jen splitnutý (rozdělený na ty očíslované části) a v setup.xml bude info, v jakém programu je spojit a případně CRC. Nicméně přijde mi to trochu překombinované, takový Servant Salamander umí udělat split souborů i s BAŤákem, který je automaticky spojí (pomocí normálního příkazu copy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    To jsem si taky myslel, ale sloučit to nejde protože každý ma jiné jméno a koncovka se inkrementovaná o 1.
    V tom setup.xml jsou dany parametry instalace.
    Skusím to zabalit zipem a přejmenovat na CAB a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Poslete mi pres SZ odkaz na to, co jste stahoval... Mrknu na to... Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Tak díky moc - problém je vyřešen - stáhl jsem si je znovu a cab to má takže je to OK.
    Jenom pro zajímavost v cab souboru jsou ty stejný soubory co jsem nedovedl nainstaloval - takže bych se chtěl zeptat jak z těch souborů udělám opětovně cab?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jako kdyby to tady nebylo...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. E-TEN X500+ nestandartní funkčnost aplikace telefon pouze při odchozím volání
    Od radimz_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-01-2011, 21:58
  2. neni ikona u souboru WM a nelze ho spustit
    Od jindrapro v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-01-2006, 16:29
  3. není platná aplikace Windows Mobile 2003
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-06-2004, 20:06