Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: česká lokalizace na WM2003SE ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Kde se dá sosnout česká lokalizace na Windows Mobile 2003SE v AJ?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    K jakemu zarizeni?
    Ono nejsou WM2003SE jako WM2003SE, ony jsou konkretni ROM ke konkretnim zarizenim.
    Jinak se lokalizacemi pro ruzne druhy pristroju s timto OS v zakladu ROM zabyvaly jak Paragon Software (Lleng) tak Sunnysoft (Interwrite starsich verzi). Bezplatne vsak ke stazeni nebyly a nejsou....s jedinou mne znamou vyjimkou a to Interwrite Pro 8.6 pro MDA Compact brandu T-Mobile CZ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od chapi
    Kde se dá sosnout česká lokalizace na Windows Mobile 2003SE v AJ?
    diky
    Ja si nahral na HP 6515, ktery ma 2003SE lokalizaci od SunnySoftu. 14ti denni demo InterWrite Pro tusim 9. (da se myslim volne stahnout na jejich strankach).

    Po 14 dnech mi v HP zustaly pocestene programy a texty. Jen se vyply vymozenosti, ktere Interwrite umi. Je to klavesnice s podporou cestiny, numericka klavesnice, snimani obrazovky, podpora slovniku atd. A pri startu to pise, ze licence vyprsela.

    Da se to castecne udelat tak, ze se Interwrite vyhodi ze slozky windows/start up a tim padem to nebude pri zapnuti vypisovat hlasku. Potom se da nahrat klavesnice Resco, ktera je zdarma a umi cestinu.

    Je to sice mnohem mene nez umi samotny Interwrite, ale staci to. Skoda, ze je ta lokalizace tak draha. Kdyby ji nabizeli za cca 500,- Kc, tak bych nevahal a koupil si ji. Ale za 2000,- Kc si to uz clovek rozmysly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    mám HP ipaq, vyzkouším řešení jak píše Fiend, to mi připadá jako vyhovující řešení. Je fakt že 2 litry za češtinu je docela raketa, to už bych raději nechal Aj. Vyzkouším to a dám vědet, díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    už to maká v čj, uvidíme za 14dní co se bude dít
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od chapi
    už to maká v čj, uvidíme za 14dní co se bude dít
    Posuň datum o 14-dní dopředu a uvidíš to hnedka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Citace Původně odesláno od Fiend
    Potom se da nahrat klavesnice Resco, ktera je zdarma a umi cestinu.
    Jste si jist, že resco nabízí sw klávesnici zdarma, popř. kde jste to viděl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Datum jsem posun,resetoval a nic zvláštního se nestalo, všechno běží jako předtím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    A napsalo Ti to alespoň hlášku, že 14-denní zkušební doba skončila ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    nenapsalo nic, ale to bude asi tím, že jsem vyhodil soubor ze slozky windows/start up
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od chapi
    nenapsalo nic, ale to bude asi tím, že jsem vyhodil soubor ze slozky windows/start up
    jj, to bude tim... tech 14 dni to tam muzete klidne nechat...pak to zacne hlasit...

    Citace Původně odesláno od chapi
    Jste si jist, že resco nabízí sw klávesnici zdarma, popř. kde jste to viděl?
    aha, omlouvam se, mate pravdu. je to placene... chyba vznikla tak, ze jsem mel 6515, kde nebyla ceska lokalizace. po nahrani a naslednem vyprseni jsem odstranil jen interwrite ze start up a asi po mesici nahral resco. jenze nedavno jsem si koupil 6915 a licence na rescu mi ani nestacila dobehnout. tim padem jsem si myslel, ze je to freeware. jeste jednou sorry...

    pak bude treba se poohlednout po jine klavesnici, nevim, nehledal jsem prozatim...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TyTN II - česká lokalizace
    Od gampik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2008, 13:42
  2. česká lokalizace
    Od petrcerven v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 14:22
  3. česká lokalizace na HP 2210
    Od DoM.15 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 07:03
  4. Česká lokalizace
    Od finn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 13:55