Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Lze u MDA Compact II přinutit ikonu na GPRS aby taky zobrazovala EDGE dostupnost ???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    Zdravím, někde jsem četl, že by to snad mělo jít úpravou rgistrů. Ale nevím jak a co. U Varia ¨to snad řeší novější¨verze softu či co, nevím, mám Compacta II.
    Díky za postřehy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    U Varia to řeší změna registrů, konkrétně

    E u připojení EDGE
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\Builtin\RIL\EnableDiffe rGprsEdgeIcon from 0 to 1
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od HADES
    U Varia to řeší změna registrů, konkrétně

    E u připojení EDGE
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\Builtin\RIL\EnableDiffe rGprsEdgeIcon from 0 to 1
    Tak jsem to vyzkousel u MDA Compact II a nastaveni je stejne.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    mohl by mi to někdo názorně napsat, jak se to změní v registrech :-) /lama/ dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od alesio777
    mohl by mi to někdo názorně napsat, jak se to změní v registrech :-) /lama/ dík
    Stahni si nejaky editor viz treba tady najdi si HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\Builtin\RIL\EnableDiffe rGprsEdgeIcon ,bude tam 0 a tu zmen na 1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zajímavé.Tak jsem to změnil v registrech,restartoval,a nic.Mám MDA Compact II a jsem určitě v pokryté oblasti.Žeby reklamace kvůli nefunkčnímu edge?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Beru zpět.Už to samo naskočilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jo, je tam určitá setrvačnost a ta ikona nenaskočí hned. Mě to v práci pendluje mezi GPRS a EDGE, půl hodiny GPRS, půl hodiny EDGE :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Edge, GPRS
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 01-05-2007, 07:36
  2. GPRS modem taky může umřít
    Od pichlak_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 14:59
  3. FSC Loox 720 + N6230i + GPRS (Edge) - Neplatny pristupovy bod GPRS
    Od plawa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 19:47
  4. GPRS/EDGE smartphone
    Od bezoka v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-04-2005, 23:23
  5. GPRS -> EDGE, jak to je?
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-01-2005, 01:13