Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: internet N560 via 6310i bluetooth modem ? lll sitovy disk ?

  1. #1

    TVr TVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Zdravim ve spolek, jsem cerstvym majitelem N560tky, zatim maximalni spokojenost, sice se mi nepodarila dosud zamerit GPS, ale mozna je to tim ze ho mam dva dny a zatim jsem nikde nebyl autem. Takze k dotazu, napada nekoho jak rozhochodit toto zarizeni, aby pritupovalo k internetu, pres bluetooth pripojeni na kterem bude 6310tka s GPRS ??

    dotaz c.2
    doma se pripojuju pres wifi router, na kterem visi dalsi dva pocitace, je zde moznost aby bylo videno pda jako sitove okoli v pocitacich a naopak ? pokud ano, prosim pisnete mi jak na to ...

    snazil jsem se zde hledat, ovsem v te zmeti OT a Flame je to temer nemozne

    vsem kteri poradi neco uzitecneho, dekuji

    Tomas
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Odpoved na dotaz 2.
    PDA v okolnich pocitacich videt nepujde, sdileni neni sluzba, kterou WM poskytuji, ale pristupovat na sdilene disky umi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    TVr TVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od beecher
    Odpoved na dotaz 2.
    PDA v okolnich pocitacich videt nepujde, sdileni neni sluzba, kterou WM poskytuji, ale pristupovat na sdilene disky umi.
    Je dobre vedet ze to umi, bylo by lepsi vedet JAK = - )

    k odpovedi na dotaz cislo 1 - N560 nema integrovany GSM modul, tudiz nastaveni ktere tam jsou uvedene nejsou to co hledam. Zkousel jsem si s tim hral metodou pokud omyl, gprs na 6310 funguje, na wap se pres nej dostanu, ale potrebuju donutit PDA aby ji pouzilo jako BT modem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ale to víš, že to podle toho návodu nastavit jde. A na tom, že nemáš integrované GSM, vůbec nezáleží. Stačí si ten návod jen pořádně přečíst. Postup pro připojení přes bluetooth tam je. Akorát je možná nutné nejprve vytvořit s telefonem partnerství a v PDA zaškrtnout možnost Dialup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    V tom návodu je i popis připojení přes BT, ale to by sis to opravdu musel přečíst.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    TVr TVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Dekuji velice, ze jste me dokopali k nastaveni PDA. Ted uz vytvori spojeni s 6310i, ta jej zacne navazovat, ovsem nenavaze. Tohle je ale spise problem pro mobilmanii, ze ? nebo muze byt chyba v inicializacnim retezci ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    TVr TVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    jeste k tomu AT commandu, jak je v uvozovkach IP ... ma tam byt to IP, nebo IP pripojneho bodu eurotelu ?
    Abych to popsal presne, PDA se spoji s mobilem, na mobilu potvrdim spojeni, mobil zobrazi "navazuji GPRS spojeni" pote se zobrazi ikona GPRS na displayi, vypada ze spojeni je uskutecneno, ovsem, zadna z aplikaci napr agile mess. nefuguji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Má tam být "IP".
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Má tam být "IP"
    To jestli je chyba v nastavení telefonu a nebo PDA zjištíš jedině tak, že uskutečníš nějaké spojení přes GPRS jen z mobilu, jen mě nenapadá jaké u 6310tky (WAP?).
    Jinak si nastav v Nokii PDA jako autorizovaný přístroj ať nemusíš potvrzovat spojení, možná to způsobuje nějakou prodlevu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    TVr TVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Na mobilu fici WAP uplne bez problemu, v nastaveni GPRS modemu jsem nastavil AP internet, coz je AP eurotelu. PDA je s telefonem sparavane a k prodlevam nedochazi, z toho jak se to cele chova, mam dojem ze je problem u slavneho O2, takze zitra zavolam pani operatorce a poptam se ji co s tim .... zatim Vam moc dekuji a pokud se mi podari problem vyresit, pisnu info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    TVr TVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Takze poznatky z dneska ... rano jsem se na telefonni lince "ou tu" ujistil ze mam aktivni gprs prenosy, coz jsem predpokladal, ale postupoval jsem podle rad v clanku, dale jsem zkousel vytacet *99# i *99***1# bez at prikazu, zkouseno na ruznych rychlostech prenosu, s volbou pockat na ozn. ton i bez ni .... nicmene vse bezvysledne ... podle citace dat na 6310 pristroj odesle a prijme cca 1kB a to je vse. = - )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Mno ale u toho *99***1# nemusí na konci být pouze jednička. Ta číslice musí odpovídat číslu datového profilu v telefonu. Tak mrkni do telefonu jaké číslo ten profil má a zkus to změnit. Možná to bude tím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aneb jinak receno, standardni problem s BT v 6310... Nechte si tam nahrat posledni FW a pak to zkuste cele znova...

    Jinak pristupovat na sitove disky je ve standardnim pruzkumnikovi, je to v menu, staci trochu pohledat...
    Jinak taky treba v Total Commanderu pro PPC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    TVr TVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    k te jednicce - to jsem si precetl, zkusil jsem to s ni, i bez ni, porad nic, takze nevim.
    firmware sem byl nahravat pred dvemi mesici, novejsi urcite nebude, protoze i ten je stary

    sitove disky - ok, odpoledne se po tom podivam, hned co si domu dovezu nabijecku, kterou jsem zapomel u pritelkyne = - ) mam Total Cmd i pruzkumnika, tak to snad najdu.

    muzete to zamnkout, to BT stejne asi nevyresime, takze dekuju moc a lock = - D
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Loox n560 - internet přes mobil pomocí GPRS a bluetooth
    Od gagarin_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-06-2009, 22:05
  2. N560 pripojenie na internet cez mobil-Bluetooth
    Od Pufo Callo v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 14:48
  3. HTC TyTN - nedari se pripojit ve funkci bluetooth modem na internet (gprs)
    Od abakl_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2006, 10:49
  4. Internet přes Bluetooth na N560
    Od chipoun_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 21:21
  5. Nemohu se dostat na Internet (LOOX718+Nokia 6310i+Oskar)
    Od Mlok_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 10-03-2005, 15:24