Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Rychle pomoc! aneb nepovedeny flash

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Urobil jsem si vlastní ROM se vším všudy a flashoval.. dojelo mi to do 53% a najednou se na kompu flash vypnul a PDA hlásí pořád 53%. Co s tím mám dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak asi po 20 min mi zbledlo LCD a pak naskočila bílá obrazovka. (PC zaznělo zvukem, že se připojilo zařízení), Tak jsem spustil Flash ROM, kterou jsem měl předtím a ten se divně, ale zaplaťpánbů chytl. (Je pořád bílá obrazovka, ale nabíhají %) podám další Info, až doflashnu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak to vypadá, že to teďka skončilo na 80%.. Je to fakt divný
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    To sou ty dobrodruzi...
    Co SR? HR? Chce to dostat to do bootloaderu a pustit novej flash regulerni ROM..
    Pustit novej flash do soucasnyho stavu asi nejde, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    uff už to doflashlo spad mi kámen ze srdce (ale nebyl to regulérní flash, byla bílá obrazovka) a teď zjistit, proč to nešlo.. mám udělanej nk.nbf (IMHO je v pořádku) akorát asi stará uphrade utilita, protože cinhular 2.25 má takovou divnou s jinym MDA a je to 2.5.2 a já to dal do tý 2.01.. ale ta 2.5.2 je v exe tak já to eště zkusim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Saman
    To sou ty dobrodruzi...
    Co SR? HR? Chce to dostat to do bootloaderu a pustit novej flash regulerni ROM..
    Pustit novej flash do soucasnyho stavu asi nejde, co?
    no při 53% to do bootloaderu nejde ne? To PDA má asi nějakej safe mode, že po určitý době, co do něj netečou data z PC, tak si ho asi načte z už naflashlý ROM.. Bohudík ufffff
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    sem dobrodruh :? musim to nějak dodělat. Dá se pomocí něčeho zapsat do exe souboru? (ten Exe od ROM otevřu, ale nedá se tam winRarem zapsat)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak jsem se dobrodružně zase dostal k tomu samému konci.. 53% a na PC šlus. Tak já si holt příště flashnu jenom ext ROM a splash Screen. Teď doufám, že mě to zase hodí do toho safe módu :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    RUU balik muzes rozbalit a pustit to z adresare..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to vim.. tak v tom případě ta utilita 2.5.2 mi nezchlamstne ten můj ubastlenej file. Chybka je asi tam, že když to prověřim, tak tam neni zadanej operator..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00169638_Clipboard01_30Q8.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 36.0 KB 
ID: 5239  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak zkoumám dál.. už se mi povedla ext ROM a Splash screen (ten je mnohem těžší) a teď zkoužim, jestli to pude udělat jako celá ROM, ale bez IPL/SPL tzn. aby to šlo na G3 i G4 wizardy a nikdo nemusel měnit device into the brick
    EDIT: ten OS dělá neplechu, vždycky se mi to sekne, když ho to flashuje.. Neví někdo, kde dělám chybu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Tak jsem si už urobil Cihlu .. Normálně v ROM 2.26, kterou sem používal byly dvě IPL a dvě SPL a z toho vždycky jedna na G4 Mašinu. Já jsem je tam hodil obě a po nepovedeném flahi mám IPL/SPL: "2.26.0001" to znamená, že na G4 zařízení by se asi měli moct dávat G3 ROM. Opravěj to v Servisu (jako flashem), nebo je potřeba celá základovka?.. Popř Do bootloaderu se dostanu, ale nechce mi tam hodit žádnou ROM, ani samotné IPL a SPL
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    Tak jsem si už urobil Cihlu...
    Gratuluji, konecne... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    pokud se s cihlou dostanes do botloaderu tak ses v pohode (podrz tlacitko vpravo nahore stiskni softreset , ale stale drz to tlacito naohre)
    nezapomen mit Wuzarda pripojeneho pres USB najede ti bootloader..
    3barevna obrazovka vlevo dole musis mit USB pote pouze nainstaluj kopatibilni ROM a jedes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    jezisi, zase se v tom hrabe nekdo, kdo tomu nerozumi...
    kdyby jsi o problematice neco precetl, tak bys vedel, ze OS se nahrava na adresu 80040000 a ne 82040000. chyba v NBF Tools
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDA prosím naléhavě o pomoc! (nepovedený flash rom)
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-03-2010, 10:42
  2. DupeDeDupe aneb jak se zbavit duplikovaných kontaktů snadno a rychle
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 16:52
  3. Nepovedený flash Wizzarda
    Od Czech_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 16:48