Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 40

Téma: World off-line mně nejede přes ActiveSync

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    iPAQ mám připojený v kolébce přes ActiveSync (verze 3.7.1), na internet se dostanu. Ve World off-line mám zatrhlé "Spouštět po ActiveSyncu", proxy server mám nastavený stejně jako ve Work settings a nejede a nejede ... Nad námi je ale ještě jeden proxy (celkem tedy dva), ale internetu to nevadí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Problém bude nejspiš v oněch dvou proxy serverech. Pokusim se otestovat a pak napiši. Kleid
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Kdyby se to podařilo, bylo by to super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Ještě jednou to oživím, už mně to docela vadí, že to nechodí. Internet jede, terminálem se na server dostanu, Journal Bar jede, jen ten WoL ne a ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Bohuzel jsem nemel prilezitost dostat se k situaci kde by byly dva PROXY servery, upozornil jsem na to nyni vyvojare, jakmile se vyjadri dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    No a je to. Člověk už zkouší i nelogické věci, a někdy se to podaří. Prostě jsem zrušil nastavení proxy serveru a najednou to jede. Mám zatrhlé pouze "Spouštět po ActiveSyncu". Buď to nastavení proxy není potřeba, nebo si ho program někde najde sám.
    PS : nemáte někdo tip na pěkný WoL kanál s TV programem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... jo, a vývojáři nebudou mít co žrát ...
    ... příště to nech na nich, jo ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    No jo, ale já jsem chtěl, aby mně to jelo co nejdřív. A takové počasí nevydrží věčně, ať si ho užijí, jdou dřív domů, načerpají inspiraci a něco nám zas připraví. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od JiriE
    .
    PS : nemáte někdo tip na pěkný WoL kanál s TV programem ?
    S WOLem mam stejne problemy. Vyzkouším Tvoje řešení!
    Co se tyka kanalu s pragramem, tak je velmi dobry a s širokým nastavením na www.palmare.cz
    Misto umístění do avantgo, si založ vlastní kanál se stejným nastavením.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Vidite, ted jste byly rychlejsi ale priste vyhrajeme
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Můžete mi někdo pomoci, ač jsem vyzkoušel všechno možné, tak mi WOL funguje jen přes GPRS, ale ne přes proxy server. Mám verzi 1.9 a před instalaci update pro H2210 s verzi 1.8 mi vše fungovalo OK.
    Pomóóc.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Rozdil mezi verzi 1.8 a 1.9 by nemel zpusobit problemy s proxy serverem. Upgrade rom na 2210 s fungovani nemam vyzkousene, nicmene mozna bude chyba nekde v nastaveni - muzete pres proxy prohlizet internetove stranky v PIE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Zkoušel jsem i internetové stránky - tentýž výsledek. iPaq, ač připojen přes ActivSync, se snaží znovu připojit přes GPRS.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Radi pomuzeme
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Tak jsem se znovu odhodlal vyzkoušet WOL, ale opět mi jako posledně nejede
    Mám iPAQ 3970, WM2003, WOL v1.9, pouze jeden kanál Sunnysoft a jsem v práci za WinProxy. Pokud spustím synchronizaci, vše vypadá že běží, velikost kanálu úspěšně narůstá, progres pruh problikává, na proxy je vidět, že se něco z venku tahá. Ale skončí synchronizace a píše to, že se vyskytly problémy: Časový limit pro operaci vypršel. Kanál má 0 bajtů a nic se nezobrazuje. Kde je chyba? Jak to rozchodit? Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 15:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 22:21
  3. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 05:53
  4. world off line - sovavsiti - problem
    Od m.sachl v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 17:25
  5. World Off-line
    Od váňa v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-03-2003, 14:55