Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 40 z 40

Téma: World off-line mně nejede přes ActiveSync

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Mate jiste pravdu, pokud je znama pricina (programy ktere se nemaji rady) mohou se vyvojari pokusit zjistit duvod teto nesnasenlivosti

    Predal jsem info k vyvojarum ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od JP
    Mám podobný problém
    – nenastartuje automaticky WOL 1.9 po dokončení synchronizace v
    anglické verzi i v české verzi ActiveSync !?

    Testovanáno na dvou PDA v práci za Proxy. iPAQ 3970 (WM2003) a iPAQ 5450 (Pocket2002)
    Pokud se WOL spustí ručně tak to jede. Internet je též funkční.

    P.S.
    Strašně a dlouho mne irituje, že musím zapisovat/odstraňovat nastavení proxy ve WOL z důvodu, pokud stahuji v práci nebo doma.
    BTW – Autor zde v diskuzi slíbil PŘED ROKEM, že to vyřeší nějakým přepínáním na
    obrazovce „Synchronizace“ - a dodnes NIC – škoda.
    Mám tentýž problém - nainstalovaný WOL 2.0, česká verze ActiveSync, iPAQ 2200, proxy - a aktualizace kanálů ne a ne se spustit automaticky, přestože v kanálech je nastaveno spustit automaticky po synchronizaci. Ručně to jde bez problémů. Vidím to jako velké minus oproti avantgo.
    Také se mi nezdá dořešené nastavení kanálu Palmare - nastavím-li ho jak bylo již zde zmiňováno, tak mi to po otevření synchchronizovaného kanálu naběhne Palmare, ale s upozorněním, že plně konfigurovatelný kanál Palmare vč. TV programů najdu na adrese www.palmare.cz/rozdel_avantgo.html. Po pokusu o nastavení na www stránce se po další synchronizaci opět objeví tatáž stránka bez nastavení.
    Skoro začínám litovat 299 Kč za world offline
    Nebo mě někdo vyvede z omylu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    co se tyce problemu s palmare.cz, vami popisovany problem neni na strane WOL. palmare pocitaji s mobilni verzi jen pro avantgo, takze po potvrzeni formulare se snazi nastavit vas profil na avantgo serveru. pokud chcete pouzivat uzivatelsky profil ve WOL, v nastavovacim formulari na stolnim pocitaci (http://palmare.idnes.cz/rozdel_avantgo.html) misto tlacitka "Moje Palmare" stisknete "Preview" a pokud mate MSIE, otevre se nove okno s nahledem Palmare s URL podobne tomuhle (http://avantgo.palmare.cz/avantgopda_v2.html?clankyzahlavi=1&kolik_aktualit= 1&kolik_faq=1&kurzy=1&clanky_dnes=1&kolik_clanku_t yden=1&kolik_clanku_zamesic=1&obrazky=1&short=1&ja rmark=1&televize=1&televize_dni=1&kolik_softaktual =1&kolik_softnovinky=1&kolik_epoc=1&kolik_palmos=1 &kolik_winceppc=1&kolik_multiplatformni=1&kolik_pa lmareport=1&kolik_ostatni=1).
    tohle URL nastavte ve WOL jako korenovou stranku pro kanal Palmare, hloubka vnoreni 1 a je to. jednodussi zpusob jsem nenasel, ale chyba neni ve WOL, ale v tragicky neprehlednem webu Palmare.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Nastaveni palmare je jak pise zipiik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    O.K., a jeste prosim co provest s Active Sync a automatickou aktualizaci kanalu? World offline bezi stale v pozadi? Presto se mi po pripojeni pres active sync aktualizace nejak ne a ne provest. Manualne bez problemu. (v kanalech mam nastaveno ze chci aktualizaci po synchronizaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    mozna by to chtelo nejakou jednodussi aplikaci na desktop, kde by se daly spravovat kanaly (neco jako JPluck pro plucker).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    automaticka aktualizace skutecne nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Potvrzuji stále přetrvávající problém s NEnastartováním automatické aktualizace i ve verzi WOL 2.0 (build 07201) s anglickou verzí ActiveSync !

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Ted jsem danou vec testoval:

    Vytvoril jsem profil TEST se synchronizaci kazdou hodinu. Pokud je PDA pripojene k AS (connect), a je WOL aktivni (i v pozadi) - obrazovka pro prohlizeni nastaveni kanalu. Spousti se synchronizace podle planu.

    Do systemu neni zavaden zadne demon na pozadi ktery by tuto synchronizaci spoustel. Musi byt v pameti spusten primo WOL sam o sobe.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Tak jsem s WOLem opět strávil příjemnou hodinku – výsledek:

    Pokud se nainstaluje WOL a poprvé se nastaví
    Autosynchronizace a zde v novém profilu nechám default hodnoty
    a je zaškrtnuto Spouštět po AS
    tak to opravdu začne aktualizovat po hodině.

    Třikrát běda, když se vrátíte do Autosynchronizace a změníte hodnoty.
    Konkrétně jsem vrátil počáteční čas z 10:00 na 9:00
    a z 1 hod. na 2 hod.

    Již nikdy více nenastartoval WOL na pozadí, jako předpoklad startu aktualizace.
    Ať jsem opětovně zapínal zaškrtnuto Spouštět po AS a mazal profil ap.
    Nepomohlo nic dokud jsem potupně nevymazal klíče registru a znovu nainstaloval WOL.
    Pak po jedině prvním nastavení to chodí.
    Jak se do nastavení sáhne tak se zdá, že to přestane makat.

    Pokud dělám něco špatně, rád se přiučím jak na to!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 15:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 22:21
  3. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 05:53
  4. world off line - sovavsiti - problem
    Od m.sachl v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 17:25
  5. World Off-line
    Od váňa v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-03-2003, 14:55