Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 40

Téma: World off-line mně nejede přes ActiveSync

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Zkuste v MENU NASTAVENI: zaškornout položku : Ponechat původní obsah kanálu při chybné synchronizaci a časový limit pro připojení nastavte na maximu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Položku Ponechat původní obsah mám zašktnutou a časový limit jsem dal na max. Výsledek stejný s tím rozdílem, že těď to trvá podstatně déle. Je zajímavé, že když jsem kanál natáhnul do PIE, potom se bez problémů natáhl (a to dost rychle) i do WOL.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Mám podobný problém
    – nenastartuje automaticky WOL 1.9 po dokončení synchronizace v
    anglické verzi i v české verzi ActiveSync !?

    Testovanáno na dvou PDA v práci za Proxy. iPAQ 3970 (WM2003) a iPAQ 5450 (Pocket2002)
    Pokud se WOL spustí ručně tak to jede. Internet je též funkční.

    P.S.
    Strašně a dlouho mne irituje, že musím zapisovat/odstraňovat nastavení proxy ve WOL z důvodu, pokud stahuji v práci nebo doma.
    BTW – Autor zde v diskuzi slíbil PŘED ROKEM, že to vyřeší nějakým přepínáním na
    obrazovce „Synchronizace“ - a dodnes NIC – škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Sorry uťuk jsem se myší
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Guest

    diky tehle diskuzi jsem to taky zprovoznil pres USB kolibku
    dik moc
    ps pred tim me tahle sranda stala 120kc(pres podelany gprs) hold chybama se clovek uci :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Guest

    tak uz me to nejede ( poradi mi nekdo jak to mam nastavit aby mi to stahovalo stranky z netu pres PC a ne aby se to porad pripojovalo pres gprs uz me to vazne se.....e journal bar jede jak ma ale tohle ne a ne rozchodit jednu dobu asi 2h tzo jelo a ted uz ne (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od pretorian
    tak uz me to nejede ( poradi mi nekdo jak to mam nastavit aby mi to stahovalo stranky z netu pres PC a ne aby se to porad pripojovalo pres gprs uz me to vazne se.....e journal bar jede jak ma ale tohle ne a ne rozchodit jednu dobu asi 2h tzo jelo a ted uz ne (
    Jsem na tom naprosto stejně. Furt se chce připojovat přes gprs a nepomahá nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Guest

    ted mam po hard resetu jdu testovat jetsli to nebylo nejaky programem mam MDA II uplne ciste uvididme za 20 min snad pokud to nepojede tak to
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Guest

    tak jak jsem rikal .... uz me to jede hard reset asi pomohl jede jak ma
    udeklej to taky a pojede ti jsem rad ze jsem to rozchodil :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Guest

    tak jak jsem rikal .... uz me to jede hard reset asi pomohl jede jak ma
    udeklej to taky a pojede ti jsem rad ze jsem to rozchodil :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Guest

    a opet to nejede po nainstalovanci cca 6 programu: PNdays,journal bar,spb plus,resco expoler,pocket rar,a wis baru to opet vari me nervy ( : ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od pretorian
    a opet to nejede po nainstalovanci cca 6 programu: PNdays,journal bar,spb plus,resco expoler,pocket rar,a wis baru to opet vari me nervy ( : ops:
    Třeba zkoušet jeden program po druhém, ať na to přijdeme... nebo sunnysoft by měl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Guest

    jo otestuju to ale jak bude vic casu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Domnivam se ze testovani programu s X jinymi asi neni spravny zpusob testovani. Omlouvame se pokud Vam vzniknou nejake potize v navaznosti na jine programy ale vezte ze neni prakticky mozne tyto vlivy ohlidat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od Kleid
    Domnivam se ze testovani programu s X jinymi asi neni spravny zpusob testovani. Omlouvame se pokud Vam vzniknou nejake potize v navaznosti na jine programy ale vezte ze neni prakticky mozne tyto vlivy ohlidat.
    V každém případě je to asi jediná možnost, jak zjistit, co TO dělá. Potom se může zkušenější uživatel podívat, zda by se s tím nedalo něco udělat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 15:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 22:21
  3. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 05:53
  4. world off line - sovavsiti - problem
    Od m.sachl v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 17:25
  5. World Off-line
    Od váňa v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-03-2003, 14:55