Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Asus 636N - 4 gb SD karta???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim, nevite nekdo jestli Asus 636N umi 4 gb SD kartu??? Ani v prodejne kde jsem ho zakoupil mi na tuto otazku neumi odpovedet, ze to pry musim vyzkouset, ale nikdo to na sklade nema musel bych si to objednat, koupit a potom zkusit.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zcela bez problemu zvlada i tu nejlevnejsi k mani - A-Data 150x



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    Ahoj, chci se zeptat jestli nekdo pouziva v Asusu 636N kartu
    SECURE DIGITAL 4GB TRANSCEND 150x! je na TS Bohemii za dobou cenu a chci si ji koupit, ale nevim jestli bude fungovat. Diky za odpoved.
    JaraK

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    9

    Ahoj.Kartu tohoto typu nemám,ale zkoušel jsem Apacer 150x a jela bez problémů.Tak snad pojede i ta.

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    Díky za info. Takže jede ADATA i Apacer, takže si myslím, že by se 4GB kartou neměl být problém.
    J.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    Má 4G kartu a v poho funkuje. Můžu jen doporučit.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    Ahoj, mám SECURE DIGITAL 4GB TRANSCEND 150x, ale PDA ji vidí jen jako 2Gb co stím (
    abych dodal, čtečka ji vidí bez problémů jako 4Gb.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    Ahoj, ja mam taky SD Transcend 150x nic jsem s ni nedelal, neformatoval jsem ji a asus 736 mi ji normalne vidi jako 4GB. Ale poradit neumim jsem uplna lama.
    JaraK

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    Ahoj, myslím že je chyba v kuse, až po 3tím fo formátu OK, pda jí vidělo a asi 2 dny běhu bez problémů, ale co čert nechce, zničeho nic zmizne a nevidí jí ani PC, pak po několika pokusech naskočíale bez přístupu, někdy se oběví i adresáře, ale ty to neotevře. Končí to formátem a pak se zase chová normálně. Zítra píši prodejci.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    Tak jesm byl na reklamaci a okamžitě mi objednali novej kus

Podobná témata

  1. Asus 636N - nefunkcni gps?
    Od schmar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-05-2009, 21:14
  2. ASUS 636N SD karta více než 2GB
    Od LukeR_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 21:08
  3. free soft pre GPS PDA Asus 636n
    Od tinomato v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 10:39
  4. Síla Wi-Fi signálu Asus 636N
    Od Hunter_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-06-2006, 10:54