Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: iPAQ 3970 + WM2003 a SD karty větší než 1GB?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Zajímalo by mě, zda v tomto modelu bude fungovat 2GB SD karta. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Nikdo neví? (
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Pořád nikdo neví?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak si to vyzkoušej. Už se to tu řešilo vícekrát než nová vláda :sarcastic:

    Objednej si ji přes internet a do 14 dnů jí můžeš vrátit, pokud nebude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    No právo na to ze zákona sice mám, ale já bych radši předem věděl, zda to není zbytečný kup, protože jednak bych provalil určitou částku za poštovné, druhak mi je líto prodejce, který by zbytečně prováděl expedici jen proto, že si něčím nejsem jist :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No globální a univerzální odpověď nedostaneš. Např. někomu nechodily 1GB na MDAC a někomu jdou i 2 GB. Stejné je to i se 4 GB kartami. Pokud to nevyzkoušíš, nebudeš to vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    55

    Ok, zkusím si ji někde půjčit.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. IPAQ 3970 WM2003 upgrade - kde zohnat?
    Od guco v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-06-2007, 23:10
  2. Ipaq 3970 upgrade na WM2003
    Od kutas_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 14:50
  3. iPAQ 3970 - upgrade na WM2003
    Od Bronek_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-05-2005, 09:41
  4. flash ipaq 3970 na WM2003
    Od stoupa88 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 21:50