Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Mio A701 - Nelze spustit fotoaparat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mam MIO a 701 a ked stlacim kombik fotak na boku tak mi da hlasku "Syste Resource Not Enough, Please Retry it !!" Co s tym moze byt?Robi to ajpo hard resete, .....

    Zmenen titulek diskuze. To je opravdu tezke vymyslet neco lepsiho nez Prosim pomozte? : beecher
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Sorry za titulok, mam este taky problem ked dam do spanku tak mio nemozem nijako zapnut
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    A dalsia vec co ma trapi ked je v spanku diodka blika na zeleno, ale ked som si zavolal s druheho telefona tak zvonilo a mio nic,....
    No a na zaver som prisiel na jednu vec, mam nainstalovany spb pocket plus a mam tam ikonku na vypnutie displeja ked tuknem displej sa vypne (mozem prijmut hovor/ podobne ako ked zmackem na 3 s cervene tlacitko ALE zapnutie displeja ide len tlacitkom fotaku na boku sem tam nabehne aj fotak sem tam nie a vyhodi tu predchadzajucu hlasku, som z toho jelen poradte nieco ako to vratit naspat aby to frcalo hard reset nepoma,.... zda sa mi ze mio ide ako sa mu zachce. Vsetko mi funguje gps s igo uplne super,....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, dela to i po HR na uplne cistem zarizeni? Pokud ani, nemate tam nejakou starou ROM, pripadne flashnutou nejakou prapodivnou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Na cistom zariadeni to nerobi, mam tam nainstalovane lokalizaciu od sunysoftu, spb diary, pocket plus, dk today, igo, beelinegps, oziexplorer.
    Fotak zapnem sem tam ked tuknem na ikonku s pocket plus vypnutie displeja,....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Moj problem stale pretrvava viete nejako poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Touhle hláškou se ti snaží říct, že nemáš dost místa v paměti nebo na kartě ani na 1 fotku (záleží na tom,kam máš nastavené ukládání). Stačí uvolnit dost místa a půjde pustit. Kolik ho je třeba závisí na nastaveném rozlišení fotografií. BTW tohle hlásí i pokud máš nastavené ukládání obrázků na kartu a nemáš tam žádnou zastrčenou. Neuvěřitelná stupidita tohohle softu je, že to kontroluje při spuštění a i když máš volnejch několik GB na kartě, nedovolí ti to přepnout dokud neuděláš místo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nejde spustit fotoaparát
    Od pan.peta v sekci HD2
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 14-12-2015, 22:54
  2. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-06-2010, 10:54
  3. Nelze spustit postu
    Od maniac_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-12-2006, 14:20
  4. Nelze spustit ActiveSync
    Od PavelKa_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2005, 17:22