Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: Nová verze 1.3.0.0

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ano, to uz mne take napadlo, vecer to vyzkousim. Asi bude chyba spis nekde v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Po domluvě s obchodním oddělením Vám nabízíme, pokud máte s produktem, na rozdíl od jiných spokojených uživatelů, tak nesmiřitelný problém, navrácení plné kupní ceny za produkt.
    Myslím že toto navrhované řešení je pro mne přijatelné. Sdělte mi prosím jak mám postupovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    MLB: No jeste aby nebylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od MLB
    Myslím že toto navrhované řešení je pro mne přijatelné. Sdělte mi prosím jak mám postupovat.
    nechces se obratit na aponii primo a neresit to zde???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    48

    Jsem majitelem BORu hned od te doby co vysla prvni verze a po tom co to ctu me napada takova myslenka ze by byl docela zajimavy krok kdyby Aponia umoznila stahnout nove mapove podklady lidem kteří zakoupili BOR mezi prvnimi.
    Duvod je jednoduchy. Aplikace byla od zacatku ne moc pouzitelna a ted kdyz je udajne v pouzitelne verzi tak mam stare mapove podklady ktere my jsou pri navigaci k nicemu.
    (Jen takova myslenka nad kterou by nebylo od veci se zamyslet)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Oho, jaká použitelná verze? Dnes jsem najezdil cca 380 km a musím konstatovat, že k použitelné verzi ještě nějaký ten krok (spíše pár skoků) chybí. Uvedu pár příkladů. Zadání - Rychlá trasa Praha/Chotěboř. Dle BOR je nejrychlejší cesta po D1 na Humpolec, Světlá n S., Habry a Chotěboř. Blbost. Není ani rychlá, ani krátká. Ale hezký výtlet - pokd máte čas. Neustále dostávám povely, jak mám jet vpravo či vlevo na místech, kde žádnou možnost uhnout nemám. Křižovatky se objevují tam, kde žádné nejsou, nebo se zpožděním cca 200-300m. Dále mi není jasné, proč se mi zobrazují v rejstříku ulic čísla silnic a nemám možnost zvolit střed města (např. Zdice) Dělám něco špatně? Jistě jsem zaznamenal i zlepšení - např. přepočet trasy je již opravdu rychlý,nicméně pocit, že stále mám jen nějaký polotovar nadále trvá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Brothers
    Zadání - Rychlá trasa Praha/Chotěboř. Dle BOR je nejrychlejší cesta po D1 na Humpolec, Světlá n S., Habry a Chotěboř. Blbost. Není ani rychlá, ani krátká. Ale hezký výtlet - pokd máte čas.
    Teď jsem to zkoumal, a ony to i jiné mapové softy počítají různě. Třeba map24.com trasu po D1, jako BoR, mapy.cz zase jedou po D11, TomTom navrhuje stejně jako BoR trasu po D1 přes Humpolec, iGO po D11... Záleží asi na nastavených rychlostech a prioritách. Takže pokud je odhad rychlosti a kvality trasy založen na znalosti místních poměrů - to asi žádná navigace nikdy 100% umět nebude. Takže o nepoužitelnosti bych nemluvil, to by musela být nepoužitelná většina navigací, protože každý si tu ideální trasu představuje jinak.
    Citace Původně odesláno od Brothers
    Neustále dostávám povely, jak mám jet vpravo či vlevo na místech, kde žádnou možnost uhnout nemám. Křižovatky se objevují tam, kde žádné nejsou, nebo se zpožděním cca 200-300m.
    Tomu se mi naprosto nechce věřit, nikdy se mi nic podobného nestalo, hlasové povely jsou hlášeny v drtivé většině případů včas, a mapa také vždy seděla o max. ±1-2 sekundy. O nějakých neexistujících odbočkách či rozdílu 200-300m nemůže být řeč. Napadá mě, jestli se neprojevila chyba, jakou popisoval Pavel Stancík - zblázněná GPS. Mně se to jednou také stalo, ne teda v BoR, ale v BeeLine GPS při geocachingu, a pomohl skutečně až reset GPS. V tom případě je nesmysl svalovat vinu na BoR.
    Dnes se s BoR zase trochu projedu, zda se mi něco podobného neprojeví, ale pochybuji.
    Za sebe mohu říct, že jsem s poslední verzí (1.3.0.0) mimořádně spokojen, rychlost se celkově zvýšila značně, přepočet trasy je teď téměř okamžitý, a pád jsem dosud nezaznamenal ani jeden - takže stabilita také OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    66

    Zdravim.Při mé zblázněné GPS-ce jsem ještě jezdil v polích mimo silnice ,prostě to BOR místama neukočíroval na silnici . Po resetu GPS šlapal OK. Od včerejška mam od Aponie mapové podklady "Centrální Evropa" Při aktivaci museli být nainstalovány všechny dodané státy ,jinak to hlásilo ˝neplatný aktivační klíč˝ Zatím zkouším plánovat-si hraju- bez GPS .Mapa se chová jako bezešvá s možností volby jedn.států.Mapy jsou podrobnější než z r 2005. (v předešlé verzi) Obsahují také čísla popisná.
    Funkčnost BORU stále stejná bez ohledu na velikost map .
    Na co jsem přišel je to,že při hledání v mapě a zoomování se nezobrazují názvy okr. měst,ale zobrazí se název nějaké ulice v daném městě.Nebo jsem se ještě netrefil na to správné měřítko
    Jinak celkově mě BOR vyhovuje čím dál tím víc-
    Takže jen tak dál Aponia
    PS: hodilo by se upozornění na překročenou rychlost-možná by se ušetřilo na pokutách a bodech
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od Aponia Software
    Veškerou konstruktivní kritiku zde na fóru nebo e-mailem samozřejmě nadále vítáme!
    Poslal jsem Vám SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Díky moc, že jsi nám všem oznámil, že jsi Aponii poslal SZ. Velmi hodnotná informace. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Dokolečka, dokola... Dnes trasa Beroun - Most.10Km mě BOR vedl soubežně s D5, a neměl rozdíl mezi rychlou a krátkou trasou - další 3 navigace ze stejného zadání nabídly varianty. Cesta zpět O.K. Co dodat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Nechval dne před večerem! Tak tohle mi vytanulo na mysli, když jsem dnes jel cca 80 km okruh po silnicích II., III. a IV. třídy. Už jsem si říkal, že večer budu psát do fóra pochvalu, že BOR dnes bez chyby, když tu: v obci Radnice mě nejprve vyzval k odbočení z hlavní trasy, aby mě na ní vzápětí (o ulici dál) opět navedl a po dalších cca 300 m přišla výzvva k otočení a po identické trase navigace zpšt. Vydržel jsem ze cvičných důvodů cca 500m, pak jsem uchopil do ruky atlas a pokračoval v původním plánu. Kupodivu bez dalších protestů BOR trasu přepočítal a pokračoval dál bezchybně. Má pro to někdo vysvětlení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak si BOR drobet zalaskoval, no....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Tak jsem si pořídil novou verzi 1.3.0.0, navigace pro CZ+DE+AT+SK+PL a nastaly menší problémy. Dříve jsem byl naprosto spokojen. Teď nevím proč, nejde mi připojit GPS (BT-100). Co dříve bylo automatické, teď nic a nic. Zkoušel jsem vše - přeinstalace, odinstalace a nová instalace atd, atd, ...
    Podotýkám, že na SmartMap se mi GPS připojí bez problémů. Pomozte prosím někdo, zda nemáte stejný problém.

    Děkuji všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    31

    Dobrý den,

    Citace Původně odesláno od Brothers
    v obci Radnice mě nejprve vyzval k odbočení z hlavní trasy, aby mě na ní vzápětí (o ulici dál) opět navedl a po dalších cca 300 m přišla výzvva k otočení a po identické trase navigace zpšt.
    Z toho popisu je těžké říct, proč se takto událo. Variant může být více: chyba ve výpočtu, chyba v hlasové navigaci nebo i chyba v mapových podkladech. Pokud máte zájem na vysvětlení (vyřešení) tohoto problému, zašlete, prosím, konkrétní informace - tzn. naplánovaná trasa Z, DO, označení místa, kde je chyba, popřípadě screenshot s grafickým vyznačením.

    Citace Původně odesláno od milansme
    Teď nevím proč, nejde mi připojit GPS (BT-100).
    To je rozhodně zvláštní, protože na komunikaci s GPS se nic neměnilo. Můžete nám, prosím, zaslat nastavení GPS v be-on-road?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová verze PocketKIM 4
    Od pekro v sekci PocketKiM
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 13:07
  2. Nová verze PocketKIM
    Od Martin F._ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2004, 17:36
  3. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05