Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Navigon v Porsche balení.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Co říkáte na tenhle kousek, není nádherná?
    http://www.4men.cz/hitech/navigace-od-porsche/articles.html?id=1149
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, protoze je jedno ucelova...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Nesouhlasim s beecherem. Ta navigace JE nadherna, ale to je tak vsechno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muzete nesouhlasit, ale to je tak to jedine, co vam zbyva...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Zbyva mi nekoupit si jednoucelovou navigaci, a pouzivat dal Loox 718 a BT-339. Mimochodem netusite nekdo kdy uz konecne bude Navigon 6 pro PPC? Uz by to docela mohlo vyjit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Podle oficiálních stránek Navigonu někdy na podzim. Je ale otázka jaké tam budou mapy ČR (ty současné ve verzi 5 jsou v podstatě nepoužitelné i v Praze) a zda jim tam půjde TMC (kromě jiného vazba na mapy). Již dopředu jsem ale skeptický.
    Taky Sunnysoft nabízí přístroj FS Pocket LOOX n100 s Navigonem 6 (o úrovni mapových podkladů a TMC ani ťuk).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TMC bude. Nyní se chystá BETA verze, takže jen tak to ještě nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    No, nechci být více skeptičtější než je třeba, ale pokud neudělají proti verzi 5 výrazný "průlom" v datových podkladech, bude chodící RDS/TMC v ČR stejně na baterky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Mobilmania připravila celkem pěknou recenzi Loox n100 s Navigonem 6. Z ní vyplývá, že kromě nového a asi i pěkného grafického prostředí nic nového. Mapové podklady opět téměř nepoužitelné, o TMC v ČR ani zmínka.
    A HW? Vidím v tom příležitostní nouzovku, nic víc. Prostě "zlaté PDA!"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Trochu me v te recenzi prekvapilo "skokovy posuv mapy v intervalu 1 vterina". Nejak se mi nechce verit ze by v nove verzi udelaly takovy krok zpet, kdyz v 5-ce meli krasne plynuly posuv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    No, já s Navigonem 5.2.6 jezdím, sice ne dlouho a jen na západ od Rozvadova a že by byl nějak plynulej, to ani náhodou. Prostě v těch 1 sekundových intervalech skáče a skáče. Ale nevadí, jsem zvyklý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    To je hodne zvlastni, me teda neskace vubec (alespon jsem si nevsiml), naopak jede krasne plynule. Odzkouseno na Acer n10 a nyní na Axim x51v . Naopak jsem zkousel jednu ze starsich verzi Dynavixu a kdyz jsem videl ty ukrutne skoky, tak jsem to rychle odinstaloval a vratil se ke svemu oblibenemu navigonu (az na to pokryti CR).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    No, s Navigonem jezdím na 2D, zoomování mám "tovární nastavení" a např. na dálnici je to v podstatě nepostřehnutelné. Ale při nízkých rychlostech, třeba při zastavování a ještě v zatáčce je to nepřehlédnutelné. Prostě to souvisí s nastavením GPS a Navigon evidentně nedělá v mezidobí to, co např. VelkýTomík. Ale jak říkám, jsem zvyklý z Dynavixu a navadí mně to, asi z důvodu, že se obvykle dívám na cestu.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Tak to jo na kruhaku to obcas zaskace, hlavne kdyz odbocim jinam nez me naviguje , ale jinak bych tomu opravdu nedaval velkou vahu.
    jj. na silnici taky obcas kouknu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 06-01-2009, 11:02
  2. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 10:00
  3. Balení FS LOOX 410
    Od .::LASiN::. v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 22:54
  4. MDA Vario a folie v baleni od T-Mobile
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 21:09
  5. Fólie v balení MDA Compact !!!
    Od Pavlucha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 13:49