Co říkáte na tenhle kousek, není nádherná?
http://www.4men.cz/hitech/navigace-od-porsche/articles.html?id=1149
Co říkáte na tenhle kousek, není nádherná?
http://www.4men.cz/hitech/navigace-od-porsche/articles.html?id=1149
Ne, protoze je jedno ucelova...![]()
![]()
Nesouhlasim s beecherem. Ta navigace JE nadherna, ale to je tak vsechno.![]()
Muzete nesouhlasit, ale to je tak to jedine, co vam zbyva...![]()
![]()
Zbyva mi nekoupit si jednoucelovou navigaci, a pouzivat dal Loox 718 a BT-339.Mimochodem netusite nekdo kdy uz konecne bude Navigon 6 pro PPC? Uz by to docela mohlo vyjit.
Podle oficiálních stránek Navigonu někdy na podzim. Je ale otázka jaké tam budou mapy ČR (ty současné ve verzi 5 jsou v podstatě nepoužitelné i v Praze) a zda jim tam půjde TMC (kromě jiného vazba na mapy). Již dopředu jsem ale skeptický.
Taky Sunnysoft nabízí přístroj FS Pocket LOOX n100 s Navigonem 6 (o úrovni mapových podkladů a TMC ani ťuk).
TMC bude. Nyní se chystá BETA verze, takže jen tak to ještě nebude.
No, nechci být více skeptičtější než je třeba, ale pokud neudělají proti verzi 5 výrazný "průlom" v datových podkladech, bude chodící RDS/TMC v ČR stejně na baterky...
Mobilmania připravila celkem pěknou recenzi Loox n100 s Navigonem 6. Z ní vyplývá, že kromě nového a asi i pěkného grafického prostředí nic nového. Mapové podklady opět téměř nepoužitelné, o TMC v ČR ani zmínka.
A HW? Vidím v tom příležitostní nouzovku, nic víc. Prostě "zlaté PDA!"
Trochu me v te recenzi prekvapilo "skokovy posuv mapy v intervalu 1 vterina". Nejak se mi nechce verit ze by v nove verzi udelaly takovy krok zpet, kdyz v 5-ce meli krasne plynuly posuv.
No, já s Navigonem 5.2.6 jezdím, sice ne dlouho a jen na západ od Rozvadova a že by byl nějak plynulej, to ani náhodou. Prostě v těch 1 sekundových intervalech skáče a skáče. Ale nevadí, jsem zvyklý.
To je hodne zvlastni, me teda neskace vubec (alespon jsem si nevsiml), naopak jede krasne plynule. Odzkouseno na Acer n10 a nyní na Axim x51v . Naopak jsem zkousel jednu ze starsich verzi Dynavixu a kdyz jsem videl ty ukrutne skoky, tak jsem to rychle odinstaloval a vratil se ke svemu oblibenemu navigonu (az na to pokryti CR).
No, s Navigonem jezdím na 2D, zoomování mám "tovární nastavení" a např. na dálnici je to v podstatě nepostřehnutelné. Ale při nízkých rychlostech, třeba při zastavování a ještě v zatáčce je to nepřehlédnutelné. Prostě to souvisí s nastavením GPS a Navigon evidentně nedělá v mezidobí to, co např. VelkýTomík. Ale jak říkám, jsem zvyklý z Dynavixu a navadí mně to, asi z důvodu, že se obvykle dívám na cestu.....
Tak to jo na kruhaku to obcas zaskace, hlavne kdyz odbocim jinam nez me naviguje, ale jinak bych tomu opravdu nedaval velkou vahu.
jj. na silnici taky obcas kouknu![]()