Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HPhx2750 jak přeflashovat ze španělský na anglickou verzi?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Mám ipacq hx2750 nedaří se mi flash ROM na aglickou verzi
    Ted mám v ipaqu verzi 1.10.01 SPA, zde jsem stahl flash ROM pro anglickou verzi 1.10.14

    http://h18007.www1.hp.com/support/files/handheldiPAQ/us/download/22447.html?jumpid=reg_R1002_USEN

    z podpory HP flash, po instalaci a potvzrení licenčních podmínek mi to hází inccorect Language a nemohu pokračovat ve flashi. V čem dělám chybu? Poradtě prosííím!!! Popřípadě jaký flash bych měl použít a kde ho případně stahnout? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zmena jazyka OS v PDA je poruseni licencnich podminek EULA pro Windows Mobile, takze vam to flashovaci utilita nedovoli.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    To je mi jasný, ale na podmínky celkem kašlu, potřebuju to flashnout do angličtiny, jinak to pda rošlápnu, se španělštinou to fakt nejde používat
    Nějak to přece musí jít ne? Najde se nějaký expert, který s tím má zkušenosti? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Copak to PDA muze za to, ze je ve spanelstine? Tezko... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    To nemůže, kdybych uměl španělsky tak bych to neřešil)
    No né teď vážně, jde to flashnout nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    to se opravdu nenajde nikdo kdo by mohl poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    16

    Jeden návod jak změnit jazykovou verzi je uveden zde, jedná se sice o HP rx3715, ale myslím si, že postup bude podobný. Záleží jen na Vás, jestli se s tímto porušením licenčního ujednání srovná vaše svědomí
    Přeji hezký den.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Mé svědomí se srovnalo celkem rychle Díky za radu, návod super,povedlo se! Ještě jednou díkyyyyy, ipaq maká v angličtině.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak přeflashovat ROM
    Od 2hdf v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 22:59
  2. Jak přeflashovat WM6 na WM5 u N520
    Od MatBa.FDF v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 13:40
  3. jak přehrát německou rom na anglickou?
    Od virus_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 14:26
  4. Redukce na anglickou zasuku
    Od jakas_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 01:46
  5. Jde přeflashovat německá verze iPAQU 3660 na EN?
    Od Botmen v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-12-2003, 12:29