Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PDA s WM5 jako Handsfree přes BT

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Zdravím Vás!

    Je nějaká možnost, jak rozchodit PDA jako handsfree pro mobilní telefon? Prostě chci nechat telefon se zapnutým BT ležet v autě, kufru, tašce a používat jen PDA jako telefon.. je to sice divná představa, používat neskladné PDA jako hlasité HF ale je to možné?

    Dík...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kratce a strucne: Ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    4

    No mne sa podarilo najst toto:
    http://forum.pocketinfo.nl/showthread.php?t=71905
    Je to sice nejako po Holandsky, alebo ako, ale da sa z toho cosi vydedukovat. Pise sa tam o 2 programoch pre win mobile, ktore sa maju spolu skombinovat.
    mPhone 2.6. http://www.mobem.com/downloads/mphone26/pkpc/mphone26_pro_eng.zip

    Ten sa mi podarilo na Miu p550 ako tak rozbehat - synchronizuje mi PDA s mobilom cez BT - vytaca mi to cisla, da sa prjat hovor - nejako sa mi nepodarilo zatial rozbehat zvuk.. Je pravda, ze som nad tym zasa az tak velmi nespekuloval.

    Vito Voice Dailer http://www.vitotechnology.com/files/VitoVoiceDialer_setup.exe
    Soft na vytacanie hlasom

    Odpoved "kratce a strucne ne" na otazku, ci je mozne rozchodit PDA ako handsfree pre mobil nebude teda asi najspravnejsia.

    Ostatne napriklad aj vyrobca PDA Mio na svojich oficialnych strankach na rovnaku otazku odpoveda:
    "Does Mio P550 supports bluetooth handfree option to use with bluetooth GSM?
    Mio P550 software does not support this function.
    However, there is third party software on the market, for the Mobile 5 operating system, which can add this option."

    http://www.mio-tech.be/support/faqs/index.php?action=artikel&cat=386026&id=213&artlang =en&highlight=third%20party
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    13

    Ahoj,
    kratce a strucne : Ano.
    Mne funguje tato aplikace /s S 55 +Dell Axim x51v/
    http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=4179.

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    opravdu Vam funguje i prenaseni hlasu obema smery??? nechybi na to BT profil??? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od korensky
    Mne funguje tato aplikace /s S 55 +Dell Axim x51v/
    http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=4179.
    Jirka
    Zrovna bych taky chtěl vyřešit tento problém a naučit se chovat PDA jako handsfree. Bohužel link není funkční, tak by mě zajímalo, co že to bylo za aplikaci. Případně nemá-li někdo jiný tip ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    2

    to acmee: clovece, prosim ta, ako sa ti to podarilo rozchodit, mne sa to ani nepripoji na telefon ... a uz vobec nie aby mi to cosi prenasalo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0


    Zdravim,

    rozchodil nekdo nekdy toto na svem PDA?

    Diky.

    AD
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. A639 jako handsfree
    Od mexxik007 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 15:59