Svátky na Pocket PC
A abych nezapomněl. Pokud jste nalezli nějakou nesrovnalost v datech kalendáře, dejte mi prosím vědět a já ji opravím do příští verze ... Vím o Rúženě a pokud si uživatel ipf vzpomene (protože já jsem sklerotik) i na záměnu muž - žena ;) Díky
Jsem si dal práci a tady je výsledek. Bohužel se různé kalendáře různí, takže mne nekamenujte :)
17.2. Miloslav
27.2. Alexandr
14.3. + Matylda
16.3. + Herbert
7.4. + Hermína
19.4. Rostislav
22.4. Evženie
11.5. Svatava
7.6. + Slavoj
10.6. Gita
10.7. + Amálie
1.9. + Samuel
4.9. Jindřiška
2.10. + Oliver
9.10. + Sára
23.10. + Theodor
1.11. Felix
17.2. Miloslav
27.2. Alexandr
14.3. + Matylda
16.3. + Herbert
7.4. + Hermína
19.4. Rostislav
22.4. Evženie
11.5. Svatava
7.6. + Slavoj
10.6. Gita
10.7. + Amálie
1.9. + Samuel
4.9. Jindřiška
2.10. + Oliver
9.10. + Sára
23.10. + Theodor
1.11. Felix
Tedy průběžným upozorňováním, ve které jsem po večerech a nocích snil a tajně doufal, program dospěl k naprosté dokonalosti :yes: :)) :yes: a jsem toho názoru, že už nění co zlepšit, aby se zase něco nezkazilo. Některé programy jsou totiž již tzv. uzlepšované - například ACDsee 6.0.
Snad jen kdyby ikonka S a N na obrazovce Dnes zčervenala, když na něco upozorňuje - tj. není ve stavu 0 (0) ... ? Nebo ne ?
Snad jen kdyby ikonka S a N na obrazovce Dnes zčervenala, když na něco upozorňuje - tj. není ve stavu 0 (0) ... ? Nebo ne ?
[QUOTE="jiri.cech"]Tedy průběžným upozorňováním, ve které jsem po večerech a nocích snil a tajně doufal, program dospěl k naprosté dokonalosti :yes: :)) :yes: a jsem toho názoru, že už nění co zlepšit, aby se zase něco nezkazilo. Některé programy jsou totiž již tzv. uzlepšované - například ACDsee 6.0.
Snad jen kdyby ikonka S a N na obrazovce Dnes zčervenala, když na něco upozorňuje - tj. není ve stavu 0 (0) ... ? Nebo ne ?[/QUOTE]No na něčem se ještě pracuje a předpokládám, že max. do 1,5týdne bude nová verze. Nebude zřejmě tolik vylepšovat jako spíš přidávat nové funkce (asi 3 jestli umím počítat). Jediným vylepšením bude snad jen absence MS interface na PIM databáze a to z důvodu větší rychlosti interface vlastního... a vlastně ještě drobné změny GUI (možná i s Vaším návrhem na jinou barvu ikonky ;) )
Každopádně děkuji za pochvalu
Snad jen kdyby ikonka S a N na obrazovce Dnes zčervenala, když na něco upozorňuje - tj. není ve stavu 0 (0) ... ? Nebo ne ?[/QUOTE]No na něčem se ještě pracuje a předpokládám, že max. do 1,5týdne bude nová verze. Nebude zřejmě tolik vylepšovat jako spíš přidávat nové funkce (asi 3 jestli umím počítat). Jediným vylepšením bude snad jen absence MS interface na PIM databáze a to z důvodu větší rychlosti interface vlastního... a vlastně ještě drobné změny GUI (možná i s Vaším návrhem na jinou barvu ikonky ;) )
Každopádně děkuji za pochvalu
Musím se rovněž připojit k řádám gratulantů. Opravdu, je to super prográmek, který zaplnil díru v mém ASUS MyPal :) Opravdu, děkuji moc. S průběžným sledováním je to úplně dokonalé.
hele zkousel nekdo tohle me to teda prijde dost podobny tomu co delal Exeden Sunnysoft SunnyDays 1.0
[QUOTE="Morte"]hele zkousel nekdo tohle me to teda prijde dost podobny tomu co delal Exeden Sunnysoft SunnyDays 1.0[/QUOTE]To je OK ... jak to říct ... dohoda se Sunnysoftem ;) Vždyť jsem říkal, že poskytnu zdrojáky tomu, kdo se ozve ... :D
Jen bych se zeptal, jestli už existuje verze s opravenými údaji ve svátcích? (viz. můj přísěvek z 12.3.)
:)
:)
[QUOTE="ipf"]Jen bych se zeptal, jestli už existuje verze s opravenými údaji ve svátcích?[/QUOTE]Bude co nevidět ;)
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="ipf"]Jen bych se zeptal, jestli už existuje verze s opravenými údaji ve svátcích?[/QUOTE]Bude co nevidět ;) [/QUOTE]
Tak jsem se vrátil z dovolené a jen tak koukám, jestli už náhodou není vidět :)
Tak jsem se vrátil z dovolené a jen tak koukám, jestli už náhodou není vidět :)
Po delší době zaviněné jednou nemilou okolností jsem se po měsíci posadil k PC a upravil Pocket NDays a vypustil jeho novou verzi - tentokrát s označením 3.2
Hlavní změny:
1) upravený kalendář díky vašim připomínkám :D
2) vynechání M$ rutin pro práci s kontakty a vytvoření vlastního přistupu k nim a to vše jen z důvodu rychlosti
3) integrace do aplikace Kontakty
4) upraveno průběžné upozorňování zobrazující nyní údaje po jednotlivých dnech
5) drobné úpravy a opravy chyb :D
Hlavní změny:
1) upravený kalendář díky vašim připomínkám :D
2) vynechání M$ rutin pro práci s kontakty a vytvoření vlastního přistupu k nim a to vše jen z důvodu rychlosti
3) integrace do aplikace Kontakty
4) upraveno průběžné upozorňování zobrazující nyní údaje po jednotlivých dnech
5) drobné úpravy a opravy chyb :D
Já vím, že by se to takhle asi nemělo, ale... Ještě jsem včera dělal drobné úpravy a vyšlo mi z toho následující (no vlastně verze 3.3 :D):
1) přidány přehledy (které jsou stejné jako Datum svátků z Kontaktů), které jsou nyní přístupné přes tlačítko "..." z upozornění.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2) všechny přehledy byly obohaceny o funkci exportu. Export je možný do formátu HTML, CSV
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
3) opraveno posun jednoho dne u průběžného upozorňování na narozeniny :oops: :D
1) přidány přehledy (které jsou stejné jako Datum svátků z Kontaktů), které jsou nyní přístupné přes tlačítko "..." z upozornění.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2) všechny přehledy byly obohaceny o funkci exportu. Export je možný do formátu HTML, CSV
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
3) opraveno posun jednoho dne u průběžného upozorňování na narozeniny :oops: :D
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="Morte"]hele zkousel nekdo tohle me to teda prijde dost podobny tomu co delal Exeden Sunnysoft SunnyDays 1.0[/QUOTE]To je OK ... jak to říct ... dohoda se Sunnysoftem ;) Vždyť jsem říkal, že poskytnu zdrojáky tomu, kdo se ozve ... :D [/QUOTE]
Mam si to stahnout ze Sunnysoftu nebo od exedena? Ktera verze je lepsi? Nebo jsou obe stejny?
A jak je to s MS PPC 2002? Sunnysoft uvadi ze je to pro WM 2003, tak bych nerad hard reset nebo tak neco, kdyby se to kouslo...
Mam si to stahnout ze Sunnysoftu nebo od exedena? Ktera verze je lepsi? Nebo jsou obe stejny?
A jak je to s MS PPC 2002? Sunnysoft uvadi ze je to pro WM 2003, tak bych nerad hard reset nebo tak neco, kdyby se to kouslo...
[QUOTE="adamekma"]
A jak je to s MS PPC 2002? Sunnysoft uvadi ze je to pro WM 2003, tak bych nerad hard reset nebo tak neco, kdyby se to kouslo...[/QUOTE]
... volil bych verzi od eXEdena neboť jednak je autorem tohoto SW a hlavně je flexibilnější, co se týče změn, oprav atd. Nejsem si jist, zda SunnyDays obsahují všechna vylepšení jako verze 3.5. ... :)
PavelR.
A jak je to s MS PPC 2002? Sunnysoft uvadi ze je to pro WM 2003, tak bych nerad hard reset nebo tak neco, kdyby se to kouslo...[/QUOTE]
... volil bych verzi od eXEdena neboť jednak je autorem tohoto SW a hlavně je flexibilnější, co se týče změn, oprav atd. Nejsem si jist, zda SunnyDays obsahují všechna vylepšení jako verze 3.5. ... :)
PavelR.
[QUOTE="PavelR."]... volil bych verzi od eXEdena neboť jednak je autorem tohoto SW a hlavně je flexibilnější, co se týče změn, oprav atd. Nejsem si jist, zda SunnyDays obsahují všechna vylepšení jako verze 3.5[/QUOTE]
Sunnydays vychází z verze Pocket NDays 3.0 a tudíž tam chybí spousta změn (přehledy, plugin do Kontaktů apod.)...
Sunnydays vychází z verze Pocket NDays 3.0 a tudíž tam chybí spousta změn (přehledy, plugin do Kontaktů apod.)...
Těžkej průser. Sedíme, chlastáme, slavíme můj svátek (ať žijí Pavlové a Petrové). Teď z kolegy vypadlo, že má narozeniny (další oslavenec do kasy :D ). Zadám jeho narozeniny do programu (29.6.), ale na liště mám jedničku až zítra. Kliknu na (N) a zobrazí mi Jméno a 30.6. Kouknu do kontaktů, jestli jsem se nespletl a nespletl. V kontaktech je 29.6.1976 ale program trvá na svém: 30.6. A výsledek? kolega se odmítá podílet na útratě :D
eXEden - help me (anebo přijeď s horou peněz k tretrovi :D :D :D ).
eXEden - help me (anebo přijeď s horou peněz k tretrovi :D :D :D ).
[QUOTE="ipf"]Těžkej průser. Sedíme, chlastáme, slavíme můj svátek (ať žijí Pavlové a Petrové). Teď z kolegy vypadlo, že má narozeniny (další oslavenec do kasy :D ). Zadám jeho narozeniny do programu (29.6.), ale na liště mám jedničku až zítra. Kliknu na (N) a zobrazí mi Jméno a 30.6. Kouknu do kontaktů, jestli jsem se nespletl a nespletl. V kontaktech je 29.6.1976 ale program trvá na svém: 30.6. A výsledek? kolega se odmítá podílet na útratě :D
eXEden - help me (anebo přijeď s horou peněz k tretrovi :D :D :D ).[/QUOTE]
Jojo, o tom vím a nevím, co s tím :( ... Musím přepočítávat datum a je-li to takhle pozdě, pak se záhadným způsobem ocitne v dalším dni... Něco s tím vyvedu ještě ...
eXEden - help me (anebo přijeď s horou peněz k tretrovi :D :D :D ).[/QUOTE]
Jojo, o tom vím a nevím, co s tím :( ... Musím přepočítávat datum a je-li to takhle pozdě, pak se záhadným způsobem ocitne v dalším dni... Něco s tím vyvedu ještě ...
Posuň si na chvíli čas dozadu o pár hodin (tak 8asi), vynuluj narozky a zadej znovu ... a už to bude OK :D
Už je dneska, v kalendáři je Jméno a 28, kolega to překousl a rozhodl se poskytnout sponzorský příspěvek (páč by také myl nádobí :D :D :D :D ).
Michale, "Datum svátků" ukazuje nejen Pocket Outlook, ale taky Agenda Fusion (v "Add-ins" ve vyskakovacím menu po "držet - tap/hold" na jméně kontaktu) a i Pocket Informant (tam je v menu "Extra"). Návrat z tabulky svátku bez potíží. :yes:
[QUOTE="hybo"]Mozna GMT ?[/QUOTE]
Já nevím ... každopádně převod na Local Time jsem vypustil a už se to chová, jak má ;) Úpravu je možné si stáhnout jako obvykle (stále verze 3.5) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] :)
Já nevím ... každopádně převod na Local Time jsem vypustil a už se to chová, jak má ;) Úpravu je možné si stáhnout jako obvykle (stále verze 3.5) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] :)
[QUOTE="Milan Švec"]
Autorovi skvělých Svátků pro PDA k jeho dnešním jmeninám všechno NEJ!
[/QUOTE]
I já se připojuji s gratulací.
Autorovi skvělých Svátků pro PDA k jeho dnešním jmeninám všechno NEJ!
[/QUOTE]
I já se připojuji s gratulací.
Já se též připojuji s gratulací. (sraz mi taky asi nevyjde, ale.....) Tak ještě jednou, vše nejlepší.:yes:
Nemilé se stalo skutečností. Přemýšlím, kam to napsat, ale asi sem. Přišel dnes kolega, že mu po instalaci svátků a následném soft resetu jeho nový VGA HP4700 vytuhne a jediná pomoc je HáeR. Zkusil jsem instalovat do svého HáPéčka, ale se stejným výsledkem: dokud je cihla v klidu, svátky chodí, jakmile ale udělám SR, hápéčko naběhne do bílé obrazovky a vytuhne. Opravdu pomáhá jedině tvrdý reset.
Zkoušel to ještě někdo?
Zkoušel to ještě někdo?
[QUOTE="Pavlucha"]No, je to v pytli, kamarádi ... eXeden včera slavil a upgrade jen tak nebude :D :D :D [/QUOTE]
Heh ... jak víte, že jsem slavil? :O :D Cítím se dnes pravda trošku zvláštně (laik by řekl, že mám kocovinu) Tohle chování svátků připomíná trošku ten problém s nabíháním, který jsem už řešil dřív. Je možný, že WM2003SE trošku změnil chování svých systémových funkcí ...
A stalo se to, když měl někdo svátek (a tedy by se mělo zobrazit upozornění)? Nebo i při pouhém startu bez jakýchkoliv upozornění?
Heh ... jak víte, že jsem slavil? :O :D Cítím se dnes pravda trošku zvláštně (laik by řekl, že mám kocovinu) Tohle chování svátků připomíná trošku ten problém s nabíháním, který jsem už řešil dřív. Je možný, že WM2003SE trošku změnil chování svých systémových funkcí ...
A stalo se to, když měl někdo svátek (a tedy by se mělo zobrazit upozornění)? Nebo i při pouhém startu bez jakýchkoliv upozornění?
[QUOTE="eXEden"][QUOTE="Pavlucha"]No, je to v pytli, kamarádi ... eXeden včera slavil a upgrade jen tak nebude :D :D :D [/QUOTE]
A stalo se to, když měl někdo svátek (a tedy by se mělo zobrazit upozornění)? Nebo i při pouhém startu bez jakýchkoliv upozornění?[/QUOTE]
... děje se to až po prvním softresetu. Po instalaci funguje vše OK, ale po softresetu ... :dead: ... tuhej :D
A stalo se to, když měl někdo svátek (a tedy by se mělo zobrazit upozornění)? Nebo i při pouhém startu bez jakýchkoliv upozornění?[/QUOTE]
... děje se to až po prvním softresetu. Po instalaci funguje vše OK, ale po softresetu ... :dead: ... tuhej :D
[QUOTE="Pavlucha"]... děje se to až po prvním softresetu. Po instalaci funguje vše OK, aloe po softresetu ... :dead: ... tuhej :D [/QUOTE]
No já vím, že po resetu ... ale jaký je nastavení? Měl by mít dneska někdo svátek či narozeniny?
No já vím, že po resetu ... ale jaký je nastavení? Měl by mít dneska někdo svátek či narozeniny?
No, já mám v kontaktech cca 600 lidí ... a ty mrchy pořád něco slavěj ... :D
... odpověď je ANO ... skoro každý den ...
... odpověď je ANO ... skoro každý den ...
[QUOTE="Pavlucha"]No, já mám v kontaktech cca 600 lidí ... a ty mrchy pořád něco slavěj ... :D
... odpověď je ANO ... skoro každý den ...[/QUOTE]
Hmmm ... tak to vypadá asi na stejnej problém jako tehdy ... Něco s tím zkusím provést. A udělá to, i když jsou úplně vypnutý upozornění?
Omlouvám se za potíže :oops:
... odpověď je ANO ... skoro každý den ...[/QUOTE]
Hmmm ... tak to vypadá asi na stejnej problém jako tehdy ... Něco s tím zkusím provést. A udělá to, i když jsou úplně vypnutý upozornění?
Omlouvám se za potíže :oops:
[QUOTE="eXEden"]
Omlouvám se za potíže :oops: [/QUOTE]
Vůbec nechápu, proč se omlouváš ... pokud bys chtěl, osobně předvedu - sedím na Smíchově ...
Omlouvám se za potíže :oops: [/QUOTE]
Vůbec nechápu, proč se omlouváš ... pokud bys chtěl, osobně předvedu - sedím na Smíchově ...
Michale v klidu, nic zvláštního se přece neděje (prostě jen další HáeR v řadě :D ).
Včera jsem měl jen 4 svátky (také jsem ti nezapomněl popřát ;) ), narozeniny žádné. HR nebyl nahodilý, ale nutný a následoval poté, co jsem už dneska (kdy nebyl aktuální žádný svátek, ani narozeniny) udělal SR. Po SR naběhla úvodní obrazovka, pak čistá bílá a konec. Pomohl jen HáeR. Jestli potřebuješ můj konfigurační soubor, mám ho uložený (a mohu ti provést pár pokusů, stejně ještě testuji co chodí a co ne, takže ještě pár HR bude :) ).
Včera jsem měl jen 4 svátky (také jsem ti nezapomněl popřát ;) ), narozeniny žádné. HR nebyl nahodilý, ale nutný a následoval poté, co jsem už dneska (kdy nebyl aktuální žádný svátek, ani narozeniny) udělal SR. Po SR naběhla úvodní obrazovka, pak čistá bílá a konec. Pomohl jen HáeR. Jestli potřebuješ můj konfigurační soubor, mám ho uložený (a mohu ti provést pár pokusů, stejně ještě testuji co chodí a co ne, takže ještě pár HR bude :) ).
[QUOTE="ipf"]Michale v klidu, nic zvláštního se přece neděje (prostě jen další HáeR v řadě :D ).
Včera jsem měl jen 4 svátky (také jsem ti nezapomněl popřát ;) ), narozeniny žádné. HR nebyl nahodilý, ale nutný a následoval poté, co jsem už dneska (kdy nebyl aktuální žádný svátek, ani narozeniny) udělal SR. Po SR naběhla úvodní obrazovka, pak čistá bílá a konec. Pomohl jen HáeR. Jestli potřebuješ můj konfigurační soubor, mám ho uložený (a mohu ti provést pár pokusů, stejně ještě testuji co chodí a co ne, takže ještě pár HR bude :) ).[/QUOTE]
To nic nemění na tom, že je to nemilé a stát by se to nemělo ... a to jsem si myslel, že je to SE-compatible :? Zkusím se podívat na MSDN jestli náhodou nezměnili specifikaci a funkčnost patřičných systémových DLL a pokud na nic nepřijdu, budu muset ladit osobně s někým z vás ...
Včera jsem měl jen 4 svátky (také jsem ti nezapomněl popřát ;) ), narozeniny žádné. HR nebyl nahodilý, ale nutný a následoval poté, co jsem už dneska (kdy nebyl aktuální žádný svátek, ani narozeniny) udělal SR. Po SR naběhla úvodní obrazovka, pak čistá bílá a konec. Pomohl jen HáeR. Jestli potřebuješ můj konfigurační soubor, mám ho uložený (a mohu ti provést pár pokusů, stejně ještě testuji co chodí a co ne, takže ještě pár HR bude :) ).[/QUOTE]
To nic nemění na tom, že je to nemilé a stát by se to nemělo ... a to jsem si myslel, že je to SE-compatible :? Zkusím se podívat na MSDN jestli náhodou nezměnili specifikaci a funkčnost patřičných systémových DLL a pokud na nic nepřijdu, budu muset ladit osobně s někým z vás ...