aby si hlas mohli poslechnout i ti, kdo si to nechtějí hned instalovat a ti, co neplatí rozhlasové poplatky :-)
aby si hlas mohli poslechnout i ti, kdo si to nechtějí hned instalovat a ti, co neplatí rozhlasové poplatky :-)
Trochu velkej luxus za to ze to delam zadarmoPůvodně odesláno od PedroKV
![]()
aha.
Tak jsem to tam jeste dal.
GODY: Diky..hlas je suprovej
a nebyl by do tomtoma taky hlas Pavla Lišky? (viz dynavix)
Neni nekdo schopen nejakym syntetizatorem udelat hlasky o radarech hlasem podobnym defaultnimu Miloslavovi?
Eliška ti na radary nestačí? Já ji použil i do polské Automapy, kde mám jinak vzhledem k absenci češtiny hlas německé Gertrudy.
Jsem na Miloslava uz tak nejak zvyklej. Navic hlaska "Dojeli jste na misto urceni - www.navigovat.cz" me silene vytaci.
vždyť je už i verze bez ocásku www.prejdi.cz/eliskabezocasku
zdravim,...tak sem si nainstaloval TomTom 6, nahral mapy,..pripojil sem a vse jede naprosto v poradku,....ale nemam tam zadnej hlas. Zkousel sem si tady ted stahnout tu Elisku, nakopiroval sem ji do slozky voices a kdyz spustim zase TT a jdu do nastaveni hlasu, tak tam mam porad jen sedyho Miloslava, a nic jinyho,..nevite co s tim?
a nahrál sis Elišku do stejné složky jako Miloslava? Oba soubory (.vif i .chk) ? Ještě zkus mrknout (nevím teď z hlavy) na složku voices na kartě a v pda, kde ty hlasy jsou a kdyžtak je dej na to druhé místo. Předpokládám, že jsi v nastavení hlasu ťuknul na displej uprostřed vlevo nebo vpravo pro změnu hlasu.
Hlas Elišky kdosi v jiné diskusi výstižně přirovnal k hlasu učitelky těsně před nervovým zhroucením. Já jsem s ní vydržel jen několik příkrých povelů a pak musela pryč. Pro srovnání - všobecně hodnocen jako příjemný, milý hlas má například hlasatelka zpráv na Č. rozhlasu Tereza Tomášková.
Já bych chtěl "jadernou" Danu Drábovou nebo Janu Synkovou (teta Kateřina ze Saturnina).
a tahle hlasatelka je k "videni" kde? link plsPůvodně odesláno od Janhura
![]()
Na Č. rozhlase hlásí zprávy, asi tak každý 2. den ji ráno slýchám v 7 hodin když jsem v autě. A k vidění občas bývá na ČT v cestopisných pořadech něco jako Toulavá kamera, Koření, nebo jak se dnes tyhle pořady (většinou o víkendech) jmenujou.