Takže se podělím o výsledky.
PDA 4%, baterky čerstvě nabité, plné podsvícení, spuštěno video ve VGA. Nabíjení proběhlo v pohodě, doba asi 1,5 hodiny.
Pak jsem box odpojil a PDA znovu vybil, tentokrát úplně.
Připojil jsem box, a PDA opět zapnul včetně přehrávání videa. Kontrolka dobíjení párkrát problikla a nic, po vypnutí se nic nedělo. Takže jsem ho dobil na 10%normální nabíječkou a zkusil to znovu. Opět to chvíli nabíjelo a chvíli ne, zkoušel jsem vypínat video, pak pda. Výsledek je ten, že to chvílema nabíjelo a chvílema ne. Nevím jestli to není tím, že ty baterky byly funglovky poprvý nabitý? Ale jinak při vypnutém stavu to nakonec dobíjelo, resp. při zátěži neubývala interní baterka.
Každopádně jsem to zkusil celé znovu, a první nabití při zátěži opět v pohodě, takže znovu vybíjím.
Jinak k těm komentářům, abych pak nebyl zklamaný atd.. Jak už jsem napsal, ikdyž bych to nakonec dobil jen jednou, tak za nějakých 200,-Kč je to pořád dobrý. Ještě si zkusím pohrát s těma kontaktama a kabelem, třeba se to zlepší.
PS: můžete mi postnout odkaz na ten box s nabíjěčkou prosím? Zní to zajímavě, ale nezdá se mi, že by tam byl na víc jen přepínač. Dyk ty baterky se přeci nabíjej paralelně, ale když beru proud z nich tak potřebuju sérii.