Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: nejde mi upgradovat ipaq 3870 na WM2003

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Čau lidi,
    mám problém s upgradem ipaqu 3870, stáhnul jsem si upgrade z PC2002 na WM2003 přímo od HP, ale po spuštění podle návodu zresetuju ipaq, naváže se komunikace (ať po USB nebo COM), upgradovací program zjistí že nová verze je ROM 2.20, jazyk english a model ipaq3870 a stará verze je 2.15, english a kolonka model je prázdná, tudíž vyhodnotí "incompatible image" a ukončí se. Nevíte někdo co s tím plz.? Ipaq mám z druhé ruky, takže netuším jestli někdo pokoušel instalovat LINUX, myslím si že bootloader je původní od HP. Ty WM2003 nejsou nějak kritický, obešel bych se i bez nich, ale polovička nových freesoftů na nich nemaká. Díky W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    s problemem ktery resis ti asi nepomohu,kdysi jsem mnel taky tohle PDAcko a provozoval jsem jej s puvodnim os(ppc 2002) ovsem jak uz jsem tu komusi odpovidal ,pro tohle PDA jde pouzit Linux Familiar a navic nedavno jse mi konecne podarilo sehnat gsm/gprs jacket na ipaqa a ten pro zajimavost bezi jen na modelech s 2002kou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Uvažoval jsem i o linuxu ale pro mě není zrovna user friendly (i když jsem starej dosák) , spíš bych zkusil reflash z CF karty pomocí originálního bootloaderu (jacket mám, ale tu kartu ne), snad by měl jít použít i ten update .nbf soubor stažený od HP.. No, momentálně sháním nějakou menší CFku pro dědečka ipaqua, nemá někdo náhodou v šuplíku ?? Stačila by i 64Mb za lidovku a ještě by vás hřál u srdce pocit že jste podpořili experiment.. (doufám že ne poslední...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od wostuda
    mám problém s upgradem ipaqu 3870, stáhnul jsem si upgrade z PC2002 na WM2003 přímo od HP
    Muzes, prosim, poradit link? Mam 3800 (tak se mi aspon sam hlasi) a rad bych provedl upgrade; pokud mozno. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Tohle by měl být ten link: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=2 15348&prodSeriesId=96481&prodNameId=100817&swEnvOI D=231&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=PSG_I14999-36912
    snad ti to půjde, mě se to nepovedlo, tak dej vědět jak to dopadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nejsem si tim uz jisty, je to preci jen plno let, ale nebyl upgrade na WM2003 placeny? V ramci jedne hlavni verze upgrady jdou, ale mezi 2002 a 2003 uz to musi byt pomoci placeneho upgrade...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od wostuda
    snad ti to půjde, mě se to nepovedlo, tak dej vědět jak to dopadlo
    Diky moc za link, je funkcni.
    Je to vsak upg ROMu pro 3870.
    Mam 3800 a slusne mi tam 2002 bezi, tak jsem nechtel rozhodit celou masinku a vzdal tento upgrade; nehlede k tomu, ze pouzivam NAVMAN 3000 sleeve a ten na 2003 udajne nebezi.

    BTW, tyto masinky uz davno nejsou poslednim vykrikem technicke mody, ale davam jim prednost pred kompaktnimi telefon/mobil/GPS pro jejich rozsiritelnost a taky si s 3800 vyhraju: pouzivam ji s eTrexem VISTOU, mam k tomu jacket PCMCIA + RJ45 kartu, jacket CF + BlueTooth kartu a dokonce NexiCam jacket (digitalni fotak).

    Mimo tema, ovsem tento dotaz jsem nekolikrat zaregistroval, takze odpoved zde:
    iPAQ 3800, ROM verze 1.20
    SD card - 2 giga - 2 giga bez problemu (mam objednanou 4 giga, uvidim, jestli jsem zbytecne vyhodil 30 babek, nebo jestli to bude bezet),
    CF card - 2 giga - jak CF sleeve tak NAVMAN sleeve (ma CF slot) - 2 giga bez problemu.

    S cim si hraju muzes videt na Flight evidence . Jednak by to chtelo zaktualizovat, zkousel jsem novy SW, jednak znovu nektere veci testnout. V baraku ovsem signal nechytim a hodit si zidli na zahradu ... Je tu zima a mlha, ze bych na display ani nevidel. Jakmile se pohnu vpred, rozhodne to hodim jako novy prispevek do fora.

    Jeste jednou diky za odpoved,
    vladuna, Crewe, Cheshire, UK
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    9

    Ahojte lidi nebyla by tady nějaká dobrá duše která by mi poskytla záložní wince na ipaq 3800 (wince.gz). Zkoušel jsem linuxi a záložní kopie wince se mi poškodila, takže se k nim nemůžu vrátit. Děkuji Luml
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Luml
    záložní wince na ipaq 3800 (wince.gz).
    Prosim, popis mi co je to za soubor a jako ho vytvorit. Mam ted kompletne cistou 3800, nemel by byt problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. IPAQ 3870 upgrade na WM2003
    Od mkuchar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 21:58
  2. Mam v mojom ipaq 3850 wm2003 a nejde mi igo2006
    Od mrysavy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 10:28
  3. da sa IPAQ 4150 upgradovat na WM2003 SE?
    Od Jano_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-04-2007, 18:22
  4. Jak upgradovat Acer n10 na WM2003(SE)
    Od David Weller v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-02-2005, 11:37
  5. Jak upgradovat PPC 2002 na WM2003?
    Od roger.rabbit v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 11:34